Przemo1CK Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Witam ! Tym razem znów dopadłem model w mini skali Akurat u mnie w modelarskim pojawił się ten model Autoblindy (fotka poniżej), a że rysunek na pudełku mnie bardzo zaciekawił to nie miałem wyjścia - zakupiłem źródło: kitsreview.com Model oczywiście wykonany prosto z pudełka ( aż 1 ramka z częściami ) Pomalowany Pactrami... właściwie dopiero co skończyłem go... tymczasem oglądajcie, oceniajcie itp... ja jestem wykończony - idę spać Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemos19 Napisano 18 Grudnia 2007 Share Napisano 18 Grudnia 2007 Naswietl nam technike kurzenia i ogolnie weatheringu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Naswietl nam technike kurzenia i ogolnie weatheringu Popieram Bo model naprawdę ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 witam!!! model nieczego sobie, tylko wiesz, jakoś ten kurz..tak trochę jak "natryśniety" wyglada....zbyt kontrastowo w stosunku do całej reszty...ale czekam na opinie innych. :] michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
temir 2 Napisano 19 Grudnia 2007 Share Napisano 19 Grudnia 2007 Witam! witam!!!model nieczego sobie, tylko wiesz, jakoś ten kurz..tak trochę jak "natryśniety" wyglada.. O ile ten sposób kurzenia na kadłubie nie razi ,to na kołach wygląda bardzo sztucznie (choć prawdę powiedziawszy to kwestia gustu) - zapewne było to właśnie natryskanie a nie "kurzenie". Malowanie bardzo ładne ale sam model potraktowałeś chyba nieco zbyt lajtowo i robiłeś "na szybkiego" o czym świadczą szpary na łączeniach i nie całkiem usunięte ślady kleju : Wewnętrzna strona włazu na wieżyczce powinna być w kolorze kamuflażu, pręt anteny jest zbyt gruby, wymień go na cieńszy. Wydaje mi się że bez większego problemu uda ci się usunąć te drobne niedociągnięcia . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 19 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2007 ładne ale sam model potraktowałeś chyba nieco zbyt lajtowo i robiłeś "na szybkiego" o czym świadczą szpary na łączeniach i nie całkiem usunięte ślady kleju : Kurcze wiesz nawet nie widziałem tej szpary z boku... kurcze ogromniasta jest... Choć niestety jak na nowość italki to jest całkowicie nietrafiony jeśli chodzi o jakość... A co do "śladów po kleju" to po prostu szpachla, jakimś cudem musiała odpaść w miejscu szpary z boku... bo ta u góry to moje całkowite niedociągnięcie... Dzięki panowie za komentarze... oczywiście następny będzie lepszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi