SławekK Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Scout Car nie doczekał się komentarzy, to wrzucę kolejny model . Tym razem maleństwo z ACE: Zestaw bez blach, ale mocno waloryzowany we własnym zakresie, niestety nie mam zdjęć przed malowaniem. Zestawu nie polecam modelarzom bez doświadczenia i WIELKIEJ cierpliwości... mimo że pojazd niepozorny, wymaga dużego nakładu pracy. Pootwierałem go jak mogłem - drzwi, okienka, itp. Zrobiłem wnętrze kabiny... a potem schrzaniłem podstawkę . Na tym zdjęciu nie wygląda to jeszcze źle: Ale w całości... Drzewo robiłem sam i miało się zmieścić pod kopułką... więc wyszło jak wyszło . Figurki Brytyjczyków z Italerii, biegnący Francuz z Ceasar Miniatures - tak na symbol kampanii francuskiej . Jeszcze coś wystaje pod kołem... masakra... ale zrobiłem go, to niech sobie będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 2 Września 2016 Share Napisano 2 Września 2016 Fotki słabe to ciężko coś napisać. Z tego co widać to chyba najgorzej nie wygląda. Drzewo na pewno do poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi