FLECZER Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Przy okazji konkursowego PZ.Inż 130 udało się wyskrobać z modelu TK-3 firmy FtF tankietkę TKW. Modelu nie miałem w planach ale co to za problem wykonać dodatkową wieżyczkę skoro zrobiło się już 3 takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 12 Września 2016 Share Napisano 12 Września 2016 Z czego nity? Ja używam kulek BGA klejone na CA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FLECZER Napisano 12 Września 2016 Autor Share Napisano 12 Września 2016 Z czego nity?Ja używam kulek BGA klejone na CA. Pocięte na drobno rozciągnięte na gorąco ramki po modelach nakładane igłą w nawiercone wcześniej miejsca a klejone contactą revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jerzype Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Model wymiata Popraw malowanie przed następnymi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi