Tomek Mroczkowski Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 3 czołg w skali 1:35 nie brudzony malowany pędzelkiem - farby hobby color H12 H78 sorki za zdjęcia ale troche widać mała moja modernizacja tak zwana polska gaśnica jest czerwona zamiast niebieskiej ale np. tu jest czerwona http://data.primeportal.net/tanks/david_hale/challenger2/Challenger%202.JPG proszę mocno nie karać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erykko Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Ja nie będę karał, bo jak na pędzelek wyszło ci całkiem estetycznie (na razie ja tak jeszcze nie potrafię). Ewentualnie możesz go trochę pobrudzić jakimś pigmentem błotka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 15 Sierpnia 2008 Share Napisano 15 Sierpnia 2008 Zrób mu washa, a później lepiej go psiknij matem albo satyną no i suchy pędzel by się przydał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 15 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 15 Sierpnia 2008 jak dla mnie wyglada ładnie i nic nie zmieniam ale dzięki za porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Kalka z tylu wiezy wydaje sie byc krzywo. Brakuje washa i za bardzo sie swieci. Poza tym plus za temat i czyste sklejenie, ja bym tak pedzlem nie pomalowal nigdy w zyciu. Moze warto sie pokusic o suchy pedzel i jakies urozmaicenie tego lemiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 19 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 19 Sierpnia 2008 pobrudziłem go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1123 Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Znacie może jakieś inne,fajne malowania??Jak tak to napiszcie jakimi farbami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 A ja powiem tyle, nie odtworzyłeś powierzchni antypoślizgowej na kadłubie i wieży :P Żartuje, za wcześnie na to (tak na serio to prawdziwy challenger 1 i 2 posiadają powierzchnie antypoślizgowe). Jak na początkującego, to nieźle, szkoda, że tak się świeci, ale dobrze rokuje na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi