Przemo1CK Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam! Modelik skończyłem wczoraj w nocy. Z racji tego, iż padły słowa odnośnie monotonii moich modeli - zastosowałem kilka innych technik, aby zaprzeczyć. Model praktycznie cały z żywicy + elementy z białego metalu, do tego figurka firmy zvezda. Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Żadnych oznaczeń?? Tablic rejestracyjnych?? Generalnie model ciekawy i mało spotykany. Nie będę polemizował, co do ubrudzenia pojazdu - to kwestia indywidualna modelarza, ale pozwolę sobie zaznaczyć, że do wymiany jest winda - jest jakby to powiedzieć: kiepska, lipna. Wyglądem przypomina starą Italerke. Szkoda, że nie pokusiłeś się o wykonanie gaśnicy od podstaw, albo z użyciem blaszki Parta, Abera. Pierwsze zdjęcie w drugim rzędzie, widać wyrażnie ślad odcięcia pokrowca z kołem od nadlewki - troszkę to szpeci. Dziwi mnie troszkę fakt, że zdecydowałeś się kolejny raz na figurkę zvezdy, podczas, gdy na rynku mamy wiele ciekawszych i lepiej wykonanych.. Pozdro, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzelu Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Ładne paski mocujące plandekę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 16 Sierpnia 2008 Share Napisano 16 Sierpnia 2008 Szczerze mówiąc przeciętny ... tłumiki na szybko widać jednym kolorem potraktowane , opony brudzone chyba techniką suchego pędzla , brak jakich kolwiek śladów ekspolatacji pojazdu ( choć to już inwidualna koncpepcja modelarza ) , śmiało z tego modelu można było wynieść więcej , zbyt na szybko modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi