Przemo1CK Napisano 16 Sierpnia 2008 Napisano 16 Sierpnia 2008 Witam! Modelik skończyłem wczoraj w nocy. Z racji tego, iż padły słowa odnośnie monotonii moich modeli - zastosowałem kilka innych technik, aby zaprzeczyć. Model praktycznie cały z żywicy + elementy z białego metalu, do tego figurka firmy zvezda. Pozdrawiam Przemo Cytuj
JŚ Napisano 16 Sierpnia 2008 Napisano 16 Sierpnia 2008 Żadnych oznaczeń?? Tablic rejestracyjnych?? Generalnie model ciekawy i mało spotykany. Nie będę polemizował, co do ubrudzenia pojazdu - to kwestia indywidualna modelarza, ale pozwolę sobie zaznaczyć, że do wymiany jest winda - jest jakby to powiedzieć: kiepska, lipna. Wyglądem przypomina starą Italerke. Szkoda, że nie pokusiłeś się o wykonanie gaśnicy od podstaw, albo z użyciem blaszki Parta, Abera. Pierwsze zdjęcie w drugim rzędzie, widać wyrażnie ślad odcięcia pokrowca z kołem od nadlewki - troszkę to szpeci. Dziwi mnie troszkę fakt, że zdecydowałeś się kolejny raz na figurkę zvezdy, podczas, gdy na rynku mamy wiele ciekawszych i lepiej wykonanych.. Pozdro, Cytuj
Artez Napisano 16 Sierpnia 2008 Napisano 16 Sierpnia 2008 Szczerze mówiąc przeciętny ... tłumiki na szybko widać jednym kolorem potraktowane , opony brudzone chyba techniką suchego pędzla , brak jakich kolwiek śladów ekspolatacji pojazdu ( choć to już inwidualna koncpepcja modelarza ) , śmiało z tego modelu można było wynieść więcej , zbyt na szybko modelik. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi