Skocz do zawartości

Zdobyczny Gaz-MM - Zvezda 1:35

Przemo1CK

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Wlaśnie ukończyłem pracę nad Gazikiem w ubogiej wersji MM w malowaniu Pułku Piechoty Zmotoryzowanej "GroBdeutchland". Model, prócz kół jest nawet ciekawy, jak na tak niską cenę...

th_mm4.jpgth_mm3.jpg

th_mm2.jpgth_mm1.jpg

Pozdrawiam

Przemo

Model bardzo ładny. Podoba mi się Z ten reflektor to jakoś 'wypełnisz'? Czy to tak celowo - 'wytrzaskany'? No ale wtedy chyba wnętrze powinno być bardziej 'lustrzane'.

Rafał Jankowski napisał:
jak do tej pory nic nie udowdniłeś

A czy miałem coś udowadniać, ja jestem prostym konstruktorem, zazwyczaj sklejam prosto z pudła... blaszek w ogóle nie używam... to co ja mam udowadniać????

Modele na szybko pokazuje tutaj, bo lubię Waszej opinie... A resztę wykonuje lepiej, specjalnie pod konkursy... ale raczej nie pokazuje ich nikomu, prócz zgromadzonym na danym konkursie...

Pozdrawiam

W któryms ze Swoich postów, chciałes,ale...no właśnie

Przemo1CK napisał:
ja jestem prostym konstruktorem

a ja nie? mam robię

Przemo1CK napisał:
bo lubię Waszej opinie...

Ironizujesz, ale czy jest sens?

Przemo1CK napisał:
nie pokazuje ich nikomu, prócz zgromadzonym na danym konkursie...

Masz odwage i zaparcie. Ja dopóki nie zabiorę WSZYSTKIEGO(więc pewnie nigdy), swoich nie osmiele sie wystawić...bo niby po co?

jeszce raz, Przemek, wolniej,spokojniej?(?)

Rafał Jankowski napisał:
swoich nie osmiele sie wystawić

Przez 3 lata myślałem podobnie, później się zaczęły wyjazdy, nie żałuje ani jednego, mógłbym się chwalić jakie to miejsca zajmowałem itp... ale to też zachowuje dla siebie i najbliższych

Rafał Jankowski napisał:
jeszce raz, Przemek, wolniej,spokojniej

spokojniej - jest

wolniej - nie da rady

A to jeden z moich ostatnich modeli, przygotowany na konkurs:

th_inf3.jpg

Pozdrawiam

Przemo

wagon super, ale bez kammo?..no nic

Przemo1CK napisał:
Przez 3 lata myślałem

ja sie tyle uczę(nieco wiecej)

Przemo1CK napisał:
mógłbym się chwalić

No ja jakos sie przemóc nie moge, wole raczej kameralnie, na forum...większość zadowolona i klienci także;)

Przemo1CK napisał:
wolniej - nie da rady

a szkoda...pozdrawiam

Faktycznie Przemku, kiedyś oglądałem Twoje modele z zaciekawieniem i bardzo mi się podobały, teraz wydaję mi się, że robisz je na szybkiego i na odwal... Bez urazy ale mówię co myślę, Gaz wygląda nie realistycznie, szkoda że nie pokusiłeś się o zrobienie otwartych drzwi bo w środku po odrobinie roboty jest co pokazać, paka zestawowa jest brzydka, lepiej by wyglądało prawdzie drewno ale tak jak pisałeś wcześniej, robisz modele prosto z pudła to cóż nie wymagajmy od tego wiele... Mógłbyś robić swoje wszystkie modele tak jak robisz te konkursowe, było by bardziej ciekawie, choć w tym wagonie też mi czegoś brakuje

A tu by nie było że gadam i gadam a nic nie robię, zdjęcie mojej paki samoróbki i gotowej z zestawu do tego samego modelu który tu przedstawiłeś:

64c292a936a3b4ad.jpg