Przemo1CK Napisano 24 Września 2008 Share Napisano 24 Września 2008 Witam ! Z ogromnej dumy i radości spowodowanej narodzinami mojej ukochanej córeczki Wykonałem ten oto czołg - czyli mój pierwszy amerykański pojazd od początku przygody z plastikami Przedstawiam M4A3 : Pozdrawiam Tata Przemysław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzer_lehr Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Wygląda dobrze. Oby tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Chyba nie zamierzasz Przemku swojej córeczce ( GRATULACJE!) dać ten czołg do zabawy? Skąd ta nagła zmiana skali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1CK Napisano 25 Września 2008 Autor Share Napisano 25 Września 2008 Chyba nie zamierzasz Przemku swojej córeczce ( GRATULACJE!) dać ten czołg do zabawy? Jak będzie miała ze 4 latka to kto wie hehe Skąd ta nagła zmiana skali? raz na rok robię coś w 1:48, w zeszłym był Steyr 1500, a w tym sherman... i na ten rok starczy hehe Pozdrawiam Przemo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysztof66 Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 oj teraz będziesz miał mniej czasu na sklejanie,wiem co mówie Gratuluje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 nawet niezły, troche wierza za czysta ale ogólnie ok i zdrowie na cześć Tatusia Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Widzę że wlazłeś w moją działkę. Chodzi o Shermany, i muszę przyznać, że za bardzo na zdrowie ci to nie wyszło. Przede wszystkim to co się rzuca w oczy to cały układ jezdny w jednym kolorze, nie pomalowane bandaże kół jezdnych jak kółek nośnych. Kolor kamo jest bardziej odpowiadający pojazdom radzieckim wg mnie bardziej odpowiednim kolorem jest kolor H-155. Mam nadzieje, że się nie obrazisz za tych kilka słów. A po za tym to GRATULUJE NARODZIN CÓRECZKI. Aha jeszcze jedno amerykanie wozili kupę różnych rzeczy na czołgu, a ten wydaje się trochę pusty. Pozdrawiam I.Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avemark Napisano 25 Września 2008 Share Napisano 25 Września 2008 Gratulacje i to podwójne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi