SirGenerale Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Witam chcę wam przedstawić mój pierwszy model trucka którym jest U.S. Wrecker Truck firmy Italeri. Model prosto z pudła. Pozdrawiam Sir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Modelik fajniutki, tylko cos ten przedni zderzak dziwnie posklejany.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirGenerale Napisano 24 Października 2008 Autor Share Napisano 24 Października 2008 No nie powiem z przednim zderzakiem miałem trochę problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Zderzak tak dziwnie nisko jest zamontowany......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirGenerale Napisano 24 Października 2008 Autor Share Napisano 24 Października 2008 Zderzak tak dziwnie nisko jest zamontowany......... dlatego że jakby był na normalnej wysokości zamontowany to nie otworzył bym maski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beuzebub Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 SUPER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Witam. Zderzak, mimo że jest w zestawie to nie jest dedykowany do tego modelu. Nie wiem czy to jest w ogóle Twój pierwszy model czy tylko pierwsza ciężarówka, ale powinieneś się bardziej zaprzyjaźnić ze szpachlą, widać to zwłaszcza na zderzaku, ale też na łączeniu podszybia z bokami kabiny. Co do zderzaka to też nie udało Ci się dobrze spasować elementów. Poza tym na holowniku nie pomalowałeś klamek od schowków na srebrno. Tyle minusów. Plus jest jeden, zasadniczy, podoba mi się to autko! Tak 3maj i powodzenia w dalszych pracach modelarskich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 Jak na pierwszy model , to jest O.K ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 24 Października 2008 Share Napisano 24 Października 2008 elegancko , podobny do mojego . Tylko mogłes wkłady reflektorów pomalować na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirGenerale Napisano 25 Października 2008 Autor Share Napisano 25 Października 2008 Witam voseba jest to mój pierwszy model trucka, ''widać to zwłaszcza na zderzaku, ale też na łączeniu podszybia z bokami kabiny'' rozumiem że jest to ten element który podtrzymuje szybę ? co do tego zderzaka to już zacząłem prace mające na celu poprawienie jego wyglądu w najbliższym czasie wrzucę fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 25 Października 2008 Share Napisano 25 Października 2008 Wygląda to tak jakby powstała szpara pomiędzy elementami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SirGenerale Napisano 26 Października 2008 Autor Share Napisano 26 Października 2008 Witam poprawiłem ten zderzak i wyszło mi coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Witam. Idealnie nie jest, ale wygląda o wiele lepiej niż poprzednio:) tak trzymaj!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Października 2008 Share Napisano 26 Października 2008 Od razu lepiej się prezentuje . Teraz to i nawet się mi podoba w ogóle ten zderzak jak na pierwszego trucka to jest bardzo dobrze . Jak napisał voseba tak trzymaj Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi