starmania Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Witam mam do przedstawienia nowy model który ukończyłem jest to model Ravella Mercedes 1628 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek788 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Wow super. Pierwszy raz taki widzę. Jest on godzien podziwu, naprawdę super. Taki model jest do kupienia czy jest tam twój jakiś wkład własnej roboty? Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Ładnie się prezętuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 No rzeczywiście Taki fajny ,jak by to powiedzieć ''swojski'' Jednak można było wydłużyć trochę ramę Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 ierwszy raz taki widzę. Bo sam dorobił pakę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Fajny To przerobiony ciągnik siodłowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Tak model pochodzi z Revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Paka pochlona jest na bok - przyklejałeś ją, czy luzem leży na ramie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccrriiss Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Model bardzo fajnie się prezentuje Pozdrawiam ccrriiss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Model koncepcyjnie i myśle wykonaniowo wyglada ładnie , ale fotki słabe ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
starmania Napisano 11 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 11 Stycznia 2009 model wykonałem sam ,paka jest zrobiona z patyczków do liczenia wcześniej wystawiłem podobne modele m.in. OPEL Blitz i IVECO turbo star, a w tej chwili mam wystawiony model na konkursie zimowym UNIMOGa, którego relacje z budowy są pokazane, a zdjecia postaram się robić lepsze, ponieważ nie miałem warunków i aparatu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 11 Stycznia 2009 Share Napisano 11 Stycznia 2009 Fotki trochę słabe ale Mercedesik fajny , a własna zabudowa to jest to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian77 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Bardzo ciekawy pomysł. aktem jest że skrzynia trochę przegięta, ale to może wynikać ze "złego użytkowania w czasie przewozów" tego Merca. Zapodaj jakieś lepsze fotki to się dokładnie człowiek poprzygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi