piotrekpbfish Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam. Przedstawiam Wam mój trzeci skończony model. Ogólnie fajnie się go składało. Jest w nim parę błędów i niedoróbek ale w następnym modelu postaram się tego uniknąć. Ogólnie z całego modelu jestem zadowolony. Tu jest warsztat: viewtopic.php?t=12003 A teraz czas na fotki : Zapraszam do komentowania Pozdrawiam Piotrek Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 7 Sierpnia 2009 Super Moderator Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam. Troszkę roboty przy nim miałeś, ładnie się prezentuje. Tylko co mi się troszkę nie podoba to, to że nie zrobiłeś kloszy świateł w naczepie i pomalowałeś transparentnym markerem, jak i w ciągniku. Gratulacje. Cytuj
asc_driver Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 Całkiem sympatyczny model, ale zgodzę się z kolegą Jawkersem co do świateł. Trzeba było najpierw na srebrno i następnie transparentnymi i było by cacy. Cytuj
tornado Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 Bardzo ładny zestaw Tylko białe paski na bocznych osłonach w naczepie są trochę nierówno pomalowane Cytuj
jonnym Napisano 7 Sierpnia 2009 Napisano 7 Sierpnia 2009 Witam.Model w całosci wyglada bardzo ładnie.Brakuje tylko cleara na oswietleniu co by ładniej wygladalo i widac poszarpane linie na naczepie ale mysle ze na zywo nie jest to az tak rażące...aa i mysle ze zrobisz kable do naczepy...pozdrowionka Cytuj
piotrekpbfish Napisano 7 Sierpnia 2009 Autor Napisano 7 Sierpnia 2009 Dzięki za pozytywne opinie o modelu. Kable napewno zrobię przed postawieniem na podstawce czy czymś takim podobnym. Trzeba było najpierw na srebrno i następnie transparentnymi i było by cacy. Dzięki. Teraz będę wiedział na przyszłość jak by co. Pozdrawiam Piotrek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi