Wojtek91 Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Witam Wreszcie udało mi się skończyć po przerwie wakacyjnej mojego Dodge'a. Po raz pierwszy zastosowałem lakier bezbarwny i polerkę. Osobiście jestem z efektu zadowolony. Podczas budowy okazało się że kalkomania z tyłu auta jest krótko mówiąc - do bani i musiałem ja sam namalować. Ocenę pozostawiam Wam. [/url] Relacja z budowy: viewtopic.php?t=6248&highlight=dodge+charger Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Prawy wydech lekko opadł a pod maską brakuje kopułki i przewodów wysokiego napięcia, ale ogólnie jest dobrze. Wielki plus za tematykę. ps. Świetnie wykonana faktura winylowego pokrycia dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 No i w końcu modelik skończony Jedynie co psuje trochę wizerunek modelu to odstająca maska . Ale reszta jest niezła. Bardzo czysto i schludnie sklejony Dodge Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek91 Napisano 20 Września 2009 Autor Share Napisano 20 Września 2009 Witam Prawy wydech lekko opadł a pod maską brakuje kopułki i przewodów wysokiego napięcia Wydech dokleję, a co do kopułki i przewodów to wydaje mi się, że wszytko jest, ale mogę się mylić. Jedynie co psuje trochę wizerunek modelu to odstająca maska Normalnie maska będzie zawsze otwarta. Tyle że na potrzeby zdjęć ją zamknąłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 WitamPrawy wydech lekko opadł a pod maską brakuje kopułki i przewodów wysokiego napięcia Wydech dokleję, a co do kopułki i przewodów to wydaje mi się, że wszytko jest, ale mogę się mylić. Starość nie radość, stypa nie wesele ;) Wzrok już nie ten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Hmm lakier chyba jest grubo położony, nieszczęsna maska, kiepska polerka, mało widoczne linie podziału, oponki mogłeś zmatować, za to ciekawy model, ładny kolor, wnętrze wydaje się w porządku, dobrze zrobiony silnik mimo braku klem na aku , pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Bardzo ładny model , a kopułkę z przewodami i podciśnieniem widać z daleka . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanek5 Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 ...dobrze zrobiony silnik mimo braku klem na aku , pozdrawiam . jak na moje oko to klemy są i to widoczne ;) Przewody wysokiego napięcia też są tylko idą nie tam gdzie trzeba. Mimo wszystko piękna bryka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Tfu chodziło mi o kable, mi się wydaje, że to jest odlany element, niech budowniczy się wypowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek91 Napisano 21 Września 2009 Autor Share Napisano 21 Września 2009 Witam Klemy to odlany element, kabli nie ma, ale chyba się jednak wezmę i je dorobię tylko poszukam w dokumentacji gdzie one dokładnie i jaką droga idą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Piekne auto...wypoleruj lakier a bedzie piekniejsze...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Piękny Musce Car zazdrościć modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxkwa Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 (edytowane) Wojtek91 gdzie kupiłeś ten model? Fascynują mnie muscle-cary, a przedeszystkim właśnie charger z 69. Gdzie go kupiłeś w jakimś sklepie modelarskim, czy na allegro? Szukałem go w modelarskich na allegro i ebayu i niestety nie znalazłem. Był tylko w zagranicznych sklepach. Jak zrobiłeś ten czarny dach? Wygląda jak by był obklejony skórą, jaką farbą? Ps. Witam wszystkich, jestem tu nowy. Edytowane 5 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 4 Listopada 2009 Share Napisano 4 Listopada 2009 A gdzie jest ten bezbarwny i polerka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 5 Listopada 2009 Share Napisano 5 Listopada 2009 Czy to ten Charager co był w Lublinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek91 Napisano 6 Listopada 2009 Autor Share Napisano 6 Listopada 2009 Witam A gdzie jest ten bezbarwny i polerka???? Bezbarwny jest polerka też, wiem że nie jest idealna... Czy to ten Charager co był w Lublinie? Nie, mój nie był jeszcze nigdzie wystawiany. Gdzie go kupiłeś w jakimś sklepie modelarskim, czy na allegro? Jak zrobiłeś ten czarny dach? Kupiłem go na Słowacji więcej masz na PW. Co do dachu to fabrycznie był już taki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi