Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Super Moderator
Napisano

Witam.

Ładnie wyszła, bardzo podoba mi się kolor. Czy na drzwiach po prawej nad schodkami, są rysy, czy to tylko jakieś zabrudzenie?

Napisano

Witaj

Bardzo ładnie i estetycznie wykonany model Ładnie się prezentuje a na pewno lepiej by się prezentował z tym ni9ebiezkim wozem policyjnym co stoi na półce :P:P

Odnośnie modeli co pierwsze rzuciło li się w oczy to jakieś zarysowanie w okolicach klamki na prawych drzwiach i nie pomalowane pasy trzymające zbiornik paliwa, w ogóle to mam wrażenie jakby był przyklejony tył na przód :/ ale to pewnie moje oczy płatają mi figla :PP

Super Scania

Napisano

Dzięki za pozytywne komentarze ;]

Scanie malowalem lakierami w sprayu.

Na tych drzwiach to nie są ryski, to paprochy po ręczniku papierowym widocznie na zdjęciach robiochych z lampą.

Opasek trzymających zbiornik celowo nie malowałem na czarno, gdyż to wcale nie jest konieczne - opaski występuja również srebrne. ;)

Napisano

Również podoba mi się kolorek i ogólny wygląd modelu ,za to Jest parę małych baboli ale można to przebaczyć ,tym bardziej że to Twój pierwszy truck (model?)

Pozdrawiam.

Napisano

Jak na pierwszy model - jest ekstra Brakuje tylko uszczelek przy szybach, tak jak koledzy wspomnieli oraz piasty są w kolorze felg, ale to tylko szczegóły Co teraz masz zamiar sklejać? Jeśli wolno spytać

Napisano

Waham się miedzy Volvem FH 12 XL 70, a Mercedesem Actrosem "Black Adition" ale chyba przystane przy 1.

Piasty tylne to wlaściwie nie sa piasty Scani (pasuja min. do Dafa i Volva), wiec zostawilem chromowane ;)

Napisano

na mojehobby.pl jest to bardzo ładnie rozwiązane informują Cię o wszystkim kiedy doszły pieniądze, że już wysłali paczkę tak, że naprawdę podoba mi się obsługa w tym sklepie. Gorąco polecam !!