szamanek5 Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Pierwsza ciężarówka w moim wykonaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondi93 Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Bardzo mi się podoba ta Scania, jak na pierwszy to bomba, a powiedz czym malowałeś, aerografem może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 20 Września 2009 Super Moderator Share Napisano 20 Września 2009 Witam. Ładnie wyszła, bardzo podoba mi się kolor. Czy na drzwiach po prawej nad schodkami, są rysy, czy to tylko jakieś zabrudzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Witaj Bardzo ładnie i estetycznie wykonany model Ładnie się prezentuje a na pewno lepiej by się prezentował z tym ni9ebiezkim wozem policyjnym co stoi na półce :P:P Odnośnie modeli co pierwsze rzuciło li się w oczy to jakieś zarysowanie w okolicach klamki na prawych drzwiach i nie pomalowane pasy trzymające zbiornik paliwa, w ogóle to mam wrażenie jakby był przyklejony tył na przód :/ ale to pewnie moje oczy płatają mi figla :PP Super Scania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Bardzo ładna Scania, czysto sklejona, ale zapomniałeś o uszczelkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanek5 Napisano 20 Września 2009 Autor Share Napisano 20 Września 2009 Dzięki za pozytywne komentarze ;] Scanie malowalem lakierami w sprayu. Na tych drzwiach to nie są ryski, to paprochy po ręczniku papierowym widocznie na zdjęciach robiochych z lampą. Opasek trzymających zbiornik celowo nie malowałem na czarno, gdyż to wcale nie jest konieczne - opaski występuja również srebrne. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Również podoba mi się kolorek i ogólny wygląd modelu ,za to Jest parę małych baboli ale można to przebaczyć ,tym bardziej że to Twój pierwszy truck (model?) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badur Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Naprawde świetnie Ci to wyszło, powodzonka przy kolejnym modelu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Jak na pierwszy model - jest ekstra Brakuje tylko uszczelek przy szybach, tak jak koledzy wspomnieli oraz piasty są w kolorze felg, ale to tylko szczegóły Co teraz masz zamiar sklejać? Jeśli wolno spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanek5 Napisano 20 Września 2009 Autor Share Napisano 20 Września 2009 Waham się miedzy Volvem FH 12 XL 70, a Mercedesem Actrosem "Black Adition" ale chyba przystane przy 1. Piasty tylne to wlaściwie nie sa piasty Scani (pasuja min. do Dafa i Volva), wiec zostawilem chromowane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart-klin Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 szamanek a podsuniesz początkującemu koledze jakieś linki ze sklepami? Model oczywiście imponujący !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanek5 Napisano 20 Września 2009 Autor Share Napisano 20 Września 2009 http://www.mojehobby.pl/ http://www.hobbysta.pl/index.php zamawiam z tego 2, szybko i sprawnie przesyłają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_G Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 na mojehobby.pl jest to bardzo ładnie rozwiązane informują Cię o wszystkim kiedy doszły pieniądze, że już wysłali paczkę tak, że naprawdę podoba mi się obsługa w tym sklepie. Gorąco polecam !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi