myeti Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Witam Ostatnio udało mi się skończyc Lambo Gallargo które to było już rozgrzebane hoho... Możliwe że małego kopniaka dał mi modeli kolegi Mors`a, co przyczyniło się do wklejenia małych pierdułek i założenia galerii Przyznam się też, że spodobał mi się bardzo czarny dach w tym modelu (u Morsa karbonowy) więc postanowiłem troszkę się zapożyczyc (mam nadzieje że nie uraziłem tym protoplasty:) Kolor od dawna pozostał taki, gdyż tego modelu nie widze w innych barwach. Usunąłem też tylną lotkę i wygładziłem klapę. Miłego oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Super Naprawdę świetnie i bardzo czysto wykonany model. Jedyne do czego bym się przyczepił to niezaciemnione linie no wash na silniku by się przydał. Poza tym całkiem nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mors Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Cześć!! Z racji, że zostałem wywołany do tablicy to czuję się zobligowany odpowiedzieć Bardzo się cieszę, że moja praca stała się bodźcem do dokończenia modelu przez kolegę myeti Widzę, że kolorek jedyny słuszny dla Gallardynki Położony ładnie i przyzwoicie wypolerowany Co do dachu to matowy czarny pasuje bardzo dobrze tak samo jak carbonowany ;) Strzał w dziesiątkę kolego Bardzo ładne i czyste wykonanie Czekam na kolejne galerie [...] więc postanowiłem troszkę się zapożyczyć (mam nadzieje że nie uraziłem tym protoplasty:) A niby to dlaczego miałbym się czuć urażony Nawet by mi to do głowy nie przyszło Usunąłem też tylną lotkę i wygładziłem klapę. Dobrze zrobiłeś, bo fabryczna lotka moim zdaniem ni jak nie pasuje do całości. Pozdrawiam Mors Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiolc Napisano 6 Marca 2010 Share Napisano 6 Marca 2010 Pięknie wykonany Lamborghini, no i gratuluje tak sporej kolekcji modeli. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 Kurcze, nie wiem czemu, ale na niektórych zdjęciach wygląda jakby to był model metalowy z jakiegoś maisto czy coś. Nie wiem dlaczego to tak wygląda, może to wina grubo położonego lakieru(a może nie ;) ), może stary i ślepy jestem a może tak powinien wyglądać i tylko dziwakuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 15 Marca 2010 Share Napisano 15 Marca 2010 Łyżka dziegciu do beczki miodu... 1. też wydaje mi się, że trochę dużo lakieru - małe fotki więc niewiele widać ale chyba w liniach podziału są pajęczynki bezbarwnego 2. prawa wycieraczka przedniej szyby odstaje i wychodzi na słupek 3. plus za chęć dorobienia okablowania ale minus za wykonanie - ni jak ma się ono do oryginału 4. polerka też niezbyt dokładna - widać nierówności lakieru - np. na 6 i 7 fotce licząc od góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoxx2006 Napisano 16 Marca 2010 Share Napisano 16 Marca 2010 A mnie i tak się podoba! Elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek_muzzy Napisano 17 Marca 2010 Share Napisano 17 Marca 2010 Jak dla mnie naprawdę świetnie Ci wyszedł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi