Mody92 Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Witam Chciał bym przedstawić mój model,osoby które były w Bytomiu już go pewnie znają,jest to moja 3 sklejona ciężarówka. Starałem ją jak najbardziej odwzorować lecz nie wszystko wyszło tak jak chciałem . Model był sklejany na podstawie oryginału którym jeździ na co dzień mój tata. Oryginał Model Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian000 Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Napisałeś od podctaw to gratuluje super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody92 Napisano 9 Marca 2010 Autor Share Napisano 9 Marca 2010 Model jest od Italeri ja go tylko przerobiłem żeby wyglądał jak oryginał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian000 Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 To i tak gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Witaj, model sklejony dość czysto, jednak poszarpane uszczelki przy szybach troszkę rażą w oczy Ogólnie, model mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Wreszcie mogę zobaczyć model, który wywołał tyle kontrowersji w Bytomiu. Model wygląda z daleka ładnie, odpowiada oryginałowi, ale: - prawe przednie koło jest luźne, trochę się rozeszło na zewnątrz. - zderzak przyklejony krzywo, widać to dokładnie patrząc na bok kabiny po stronie kierowcy - nie postarałeś się przy malowaniu, owiewki na przodzie na wysokości grilla niedomalowane, patrząc z boku wzdłuż ścian kabiny przebija niebieski, model italeri? - kiepsko pomalowane uszczelki - tapicerka drzwi źle (za wysoko) wklejona od zewnątrz, wystaje poza rant okna, widać ja z zewnątrz. - silnik –największa porażka w tym modelu. v6 to nie to samo, co v8 z założonymi skróconym głowicami Plusy: - gratuluje podejścia do tematu, mam zdjęcie oryginału i taki kleje model, tak trzymaj! - model przyjemnie wygląda - fajnie przerobiony tłumik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody92 Napisano 9 Marca 2010 Autor Share Napisano 9 Marca 2010 Niestety wszystkie minusy które wymieniłeś są prawdą ale jeszcze nie mam takiego doświadczenia żeby sklejać modele bezbłędnie. Co do tłumika jest zrobiony od podstaw tak samo jak lewy zbiornik paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 żeby sklejać modele bezbłędnie. A są tacy? Co do tłumika jest zrobiony od podstaw tak samo jak lewy zbiornik paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Bradzo ładna replika. Więcej takich modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mody92 Napisano 9 Marca 2010 Autor Share Napisano 9 Marca 2010 żeby sklejać modele bezbłędnie. A są tacy? Wystarczy popatrzeć na twój model żeby się dowiedzieć że są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Wystarczy popatrzeć na twój model żeby się dowiedzieć że są Sypnął Ci się dowcip…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 9 Marca 2010 Share Napisano 9 Marca 2010 Sebuś jak zwykle skromny. Model fajny a jak na 3 to juz i tak super, farba wydaje się za grubo położona. I czarne elementy tez tak nie równo pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi