Irek-M1 Napisano 10 Stycznia 2007 Share Napisano 10 Stycznia 2007 Witam Przedstawiam tutaj moje Subaru model który w roku 2006 na zawodach Ostrowie zajął pierwsze miejsce w swojej klasie. Model jest z zestawu zespołu fabrycznego łacznie z modelem Scanii z naczepą. Miłego oglądnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 10 Stycznia 2007 Share Napisano 10 Stycznia 2007 O kyrde niezły jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 10 Stycznia 2007 Share Napisano 10 Stycznia 2007 No,no,Impreza to jest to,bardzo dobre wykonanie!!Jestem ciekaw czy kiedyś jakaś firma zrobi model Koenigsegga CCX,może Tamiya sie postara??To jest dopiero samochód! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 10 Stycznia 2007 Share Napisano 10 Stycznia 2007 Ja tam wole Bugatti Veyron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 10 Stycznia 2007 Share Napisano 10 Stycznia 2007 Witam Przedstawiam tutaj moje Subaru model który w roku 2006 na zawodach Ostrowie zajął pierwsze miejsce w swojej klasie. Model jest z zestawu zespołu fabrycznego łacznie z modelem Scanii z naczepą. O kurde to chyba najdroższa impreza z plastiku :D:D A skanki nie chciałbyś odstąpić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi