Dumo Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 Witam A żeby nie skłamać jest to mój pierwszy samochód od 5 lat, malowany technikami pancernymi oprócz past polerujących tamiyi. Przyjemnie mi się składało bardzo dobry zestaw. Malowany Farbą vallejo AIR i lakierem błyszczącym humbrola. Nie wiem dlaczego po pastach polerskich strasznie się klei i kurz przywiera choć długo płukałem pod wodą. Może tego nie widać na zdjęciach ale świeci się jak psu jaja A teraz do rzeczy: Mała przeróbka na początek: Zdjęcia standart: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 Świetnie sie prezentuje jak na dzieło pancerniaka Jak dla mnie brakuje tylko uszczelek okien a tak to miód malina, kolor nadwozia i felg fajnie współgra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 18 Czerwca 2011 Share Napisano 18 Czerwca 2011 A ta dziurka z tyłu na klapie? Czyżby brak wycieraczki? A sam model godny pozazdroszczenia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Mnie zachwyciły linie podziału. Są bardzo naturalne z ostrą linią brzegową. Ładny ten Datsun. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2011 Brak wycieraczki kurde gdzieś zgubiłem, uszczelek nie malowałem nie chciałem zepsuć dotychczasowego efektu. Dzięki bardzo za komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sznycel Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Pancerniak nie zrobił nawet lekkiego washa w środku hehe ;) , tzn ja nie wiem czy ogólna zasada co do cywilów mówi o washu jako takim w środku ale mnie poprostu wygląda tam takk, hm płytko, ale tak poza tym Nissanek jak najbardziej się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2011 No właśnie wasz nie za bardzo pasuję chyba że zapuścić w liniach podziału w jasnych malowaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 19 Czerwca 2011 Share Napisano 19 Czerwca 2011 Bardzo ładna Zetka. Na zdjęciu nr 1, pod kloszem lampy, jest jakieś dziwne znamię, jakby odcisk palca? W sumie na zdjęciu gdzie widać stronę prawą, też jest taki rząd paseczków pod lampą. Ogólnie, super samochodzik pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 19 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 19 Czerwca 2011 Jest trochę błędów ale ogólnie jestem zadowolony z tego co ukleiłem. Wrzucam nowe poprawne fotki bardziej oddające realia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Czerwca 2011 Share Napisano 20 Czerwca 2011 Witam Model rzeczywiście wyszedł bardzo fajnie i z pazurem. Takie małe, sportowe wariaty powinny właśnie takiego pazura posiadać. Czekam niecierpliwie na dodatkowe fotki by lepiej ocenić wykonanie karoserii Gratuluję fajnego modelu! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 20 Czerwca 2011 Powoli się zastanawiam co następnego sklecić, szukam skyline'ów ale kurcze nic ciekawego nie mogę znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 Widzę kolega też wielodziedzinowy gratuluje nissana , jedyne co mi się nie podoba to ziarnisty kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 21 Czerwca 2011 Share Napisano 21 Czerwca 2011 ...ziarnisty kolor. Metalic W słońcu wygląda ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 21 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 21 Czerwca 2011 Właśnie to nie typowy metalik tylko mocny grafit, ciekawy kolor z palety vallejo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi