jakub476 Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Nissan Cima Y33 Anceltion Aoshima Skończyłem ją po 3 miesiącach. Chyba mój najczystszy model. Poniżej lista modyfikacji. - Lakier, mieszanka Renoult 122 i Fiat 199 - Japońskie rejestracje (Grześ, Top Studio) - Obniżenie - Nowe kóńcówki wydechu (Handmade) - Naciągniete opony (Handmade) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 Ładnie wykonany model. Bardzo podobają mi się felgi metalik, choć nieco większy połysk by mu nie zaszkodził. Można było również trochę popracować nad przepaleniami tłumika. Gratuluję i pozdrawiam. Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slimu Napisano 7 Listopada 2011 Share Napisano 7 Listopada 2011 Model bardzo przyjemny. Mam pytanie odnośnie kół. Jak zrobić taką naciąganą oponę? Kupiłeś gotowca czy rzeźbiłeś? Pzdr P.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 8 Listopada 2011 Share Napisano 8 Listopada 2011 Mam pytanie odnośnie kół. Jak zrobić taką naciąganą oponę? Kupiłeś gotowca czy rzeźbiłeś? Po prostu szlifujesz brzegi opony pod kątem np na wiertarce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 9 Listopada 2011 Autor Share Napisano 9 Listopada 2011 Mam felgę z Bburago wklejona na rurkę i szlifuję na wiertarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi