Emilssi Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Czesc, Po dlugich 9-ciu miesiacach to co w zamiarach mialo byc szybkim projektem (...alewyszlo jak zwykle haha) zaostalo ukonczone (prawie). Zestaw Fujimi z nielicznymi przerobkami, blaszkami od HD i kolami od FG Model, pomalowany Rosso Scuderia. Pomijajac fakt ze uzeralem sie z tylnym zderzakiem przez kilka miesiecy (z przerwami oczywiscie) po tym jak przedarlem sie przez farbe podczas polerki i nie moglem dopasowac koloru , to calkiem przyjemny model, chociaz nieco zbyt uproszczony Zapraszam do ogladania i komentowania Pozdrawiam Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 6 Sierpnia 2012 Share Napisano 6 Sierpnia 2012 Absolutnie prześliczny. Kolor doprowadzony do perfekcji. Świetne koła - felgi i opony wyglądają realistycznie i świetnie leżą. Przydałoby się jakieś "ogłupiające" zdjęcie:D, jakiś fotomontaż na podjeździe. Gratki. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Wspaniale wykonana Italia. Moje najszczersze gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Dzieki za mile slowa chlopaki A jesli chodzi o te oglupiajace fotki to tez takie mi sie marza ale niestety nie jestem za dobry w fotograficzne klocki moze jednak uda mi sie namowic mojego kolegi modelarza-fotografa na zrobienie jakiejs profesjonalniejszej sesji mojej Italce, z ktorej napewno zamieszcze relacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Piękności!! Lakier powala. Gratulacje za świetne auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xKamilx Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Miodzio, ale najbardziej podobają mi się koła i lakier Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Sierpnia 2012 Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Faaajny ale popraw tylne lampy bo patrzą w kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Faaajny ale popraw tylne lampy bo patrzą w kosmos Dzieki za spostrzezenie tego bubla, ja go szczerze mowiac przeoczylem (moze dlatego w rzeczywistosci to nie jest takie widoczne jak na zdjeciach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 7 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2012 Jakoze troche mi sie wczoraj nudzilo, postanowilem, po raz pierwszy w zyciu, sprobowac swoich sil w fotografii studyjnej Skombinowalem jakies pudlo, kolorowy papier, pergamin i lampke z biurka. Zabraklo tylko porzadnego aparatu wiec poratowalem sie telefonem Rewelacji nie ma aaale jak na pierwszy raz to chyba moze byc. Zreszta ocencie sami: Pozdrawiam Emil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PieciaDoriDori Napisano 8 Sierpnia 2012 Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Przepiękna tylko tyle można o 458 powiedzieć. Ostatnio wracając z pracy późnym wieczorem widziałem (tfu na początku usłyszałem potem zobaczyłem) taką dużą czerwoną bestię Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emilssi Napisano 8 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2012 Przepiękna tylko tyle można o 458 powiedzieć. Ostatnio wracając z pracy późnym wieczorem widziałem (tfu na początku usłyszałem potem zobaczyłem) taką dużą czerwoną bestię Gratulacje Dzieki Ja tez kilka dni temu mialem przyjemnosc slyszec a potem widziec taka bestie na zywo. Musze przyznac ze model 458-ki tez jest bardzo efektowny ale... 1:1 jest poprostu zapierajacy dech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TreworBG Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 nice one brother!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarz15220 Napisano 10 Sierpnia 2012 Share Napisano 10 Sierpnia 2012 Good car!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi