jakub476 Napisano 14 Maja 2013 Share Napisano 14 Maja 2013 Nissan 300ZX Z32 1:24 Tamiya - Lakier Gunze C03 - Usunięte kierunkowskazy boczne - Dokładka przedniego zderzaka (Handmade) - Nowe felgi (Fujimi, Messer Design) - Japońska rejestracja (Grześ, Top Studio) - Naciągnięte opony (Aoshima, Handmade) - Nowe końcówki wydechu (Handmade) - Kierownica (Fujimi) - Obniżenie - Clean look komory (Handmade) - Nowa pompa hamulcowa i sprzęgła (Handmade) - Nowe rury dolotowe (Handmade) - Urealistyczniona chłodnica (węże, korek, mocowania, usunięta osłona wentylatora) (Handmade, A-Club) - Poprawiony pas przedni, śrubki (Handmade, Tuner Model Factory) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 16 Maja 2013 Share Napisano 16 Maja 2013 Silnik moim zdaniem jest zbyt monotematyczny kolorami, bez brudu, wydaję się troszkę nierealny. Ogólnie model świetny, fajnie że mocno przyłożyłeś się do detali, to widać Nadwoziu nic nie mogę zarzucić. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateusz19992000 Napisano 27 Czerwca 2013 Share Napisano 27 Czerwca 2013 A czym zrobiłeś linie podziału. Washem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 29 Czerwca 2013 Share Napisano 29 Czerwca 2013 Piekne wykonanie, ale wg mnie te felgi z oponami ponaciaganymi to w ogole nie pasuja i raczej przypominaja pseudotunning. ale to tylko moje wrazenie i oczywiscie inńym osobom moga sie podobac. poza tym bardzo ladne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kashato Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Mam podobne zdanie co Angus, wszystko cacy oprócz felg. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 3 Lipca 2013 Share Napisano 3 Lipca 2013 Piekne wykonanie, ale wg mnie te felgi z oponami ponaciaganymi to w ogole nie pasuja i raczej przypominaja pseudotunning. ale to tylko moje wrazenie i oczywiscie inńym osobom moga sie podobac. poza tym bardzo ladne wykonanie. Jaki pseudotuning to jest przecież Hellaflush:) A modelik pięknie wykonany, uwielbiam modele w takim stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angus73 Napisano 4 Lipca 2013 Share Napisano 4 Lipca 2013 Nie wiem czy to Hellflush czy nie, w każdym razie dla mnie i to tylko moje zdanie, kojarzą mi się z pseudotunningowymi bmkami. Fabryczne felgi tych Nissanów były idealne. Uważam, że taki youngtimer dla mnie najfajnie wygląda w swoim pierwotnym "stroju" a nie jakichś rozklapcianych gnojodepach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 10 Lipca 2013 Autor Share Napisano 10 Lipca 2013 Model inspirowany tym: http://www.stanceworks.com/2011/10/seeing-things-through/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 11 Lipca 2013 Share Napisano 11 Lipca 2013 Nie wiem czy to Hellflush czy nie, w każdym razie dla mnie i to tylko moje zdanie, kojarzą mi się z pseudotunningowymi bmkami. Jeżeli widzisz gdzieś takie koła, to możesz mieć pewność że to bardzo mocno porobiona fura ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi