powerpablo Napisano 30 Czerwca 2013 Napisano 30 Czerwca 2013 Witam. Ostatnie moje poczynania...miłego oglądania. pozdrawiam Paweł Cytuj
Krzychu126 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Witaj! Samochód sam w sobie nie robi na mnie wrażenia, ale jeśli chodzi o model i jego wykonanie to jak najbardziej wzorowa robota, no i ten kolor! Cytuj
macmod.84 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Kolorek fajny, ale siatka w przednim zderzaku i grilu powinna być czarna. No i jakoś koła dziwnie wyglądają jakby nie pomalowane a może efekt fotek. Ps. Drzwi do góry bo się nie chcą domknąć czy tylko mój ma taki feler? Cytuj
misioptys Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Bardzo fajny, czysto zlozony model. Dla mnie tez felgi wygladaja na niepomalowane i brakuje mi czarnych uszczelek w drzwiach. Ale poza tym naprawde dobra robota Cytuj
powerpablo Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 Drodzy koledzy dzięki za komentarze i opinie. Co do modelu a przede wszystkim do grila oraz felg to wzorowałem się na modelu Mercedesa SLS AMG Elecric Drive. Tak więc gril jest w kolorze nadwozia natomiast z felg zmyty został fabryczny chrom i zastąpiłem go białym matowym kolorem. pozdrawiam Paweł Cytuj
Rabbit666 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 SLS Electric drive jest tak paskudnym autem... Wygląda jak "ekskluzywna" zabawka z kiosku ruchu "Wyprodukowani w ChRL". Lakier jak najtańszy, rakotwórczy plastik... Wracając do twojego modelu - dla mnie jest bardzo Szczerze wolałbym mieć taki model, niż wersję 1:1. Cieszył by oko, a nie wywoływał ból Bardzo podoba mi się lakier, bo chyba wyszło to, co miało wyjść. Według mnie idealna powierzchnia i fajnie się na tym układa światło. Prawe przednie drzwi odstają, ale sam teraz "raduję się" modelem z revella, to wiem, że wypraski byly robione chyba przez 2 różne firmy leżące na dwóch półkulach... Ogromny plus za to, że musiałeś zapewne masę pracy w spasowanie zarówno drzwi, jak i innych elementów. Grill trzeba by oglądać w rzeczywistości, bo zdjęcia mają swój urok i nie oddają często tego, co widzi ludzkie oko. Myślę, że w rzeczywistości musi się to prezentować bardzo fajnie Pozdrawiam Cytuj
powerpablo Napisano 1 Lipca 2013 Autor Napisano 1 Lipca 2013 A czym malowałeś kastę? Kastę malowałem farbami ALC. Dokładnie malowałem w następującej kolejności: Wiadomo pierwszy był podkład następnie: 1. Gloss Black Base ALC-305 2. Bright Silver Candy Base ALC-701 3. Candy Electric Blue Enamel ALC-709 tak to wygląda. pozdrawiam Paweł Cytuj
bahamut24 Napisano 1 Lipca 2013 Napisano 1 Lipca 2013 Bardzo ładnie pomalowane autko a jak ze składalnością? Niby nie wszystko pasuję do siebie , to prawda? Chciałem pytać o farby ale juz jest odpowiedź Gratuluję super auta. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi