toled Napisano 17 Lipca 2013 Share Napisano 17 Lipca 2013 Ferrari Dino 246 GTS z serii Enthusiast od Fujimi. Malowanie aerografem farbami Tamiya, bezbarwny to X22. Ogólnie sporo błędów w oznaczeniach części w instrukcji, najgorsze było połączenie nadwozia i podwozia - 30 minut siłowania się i odginania karoserii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol_Max Napisano 8 Sierpnia 2013 Share Napisano 8 Sierpnia 2013 Dino piękne pod każdym względem, no może poza jednym, ta rejestracja mogłeś dać coś europejskiego bo te domki mrówki i szlaczki tylko szpecą te piękne kształty Bardzo fajna również podpórka od bagażnika, ceni się takie rzeczy, a o pięknym lakierze to już nie wspomnę bo to można tylko podziwiać I mam jeszcze pytanie, bo też interesuje mnie kupno takiego modeliku, czy jest w nim silnik a jeśli tak to podał byś jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 8 Sierpnia 2013 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2013 Tak seria Enthusiast ma całkiem fajny silnik. Niestety klapa otwiera się tak wąsko, że nic się tam nie zobaczy nawet przy otwartym ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RapToWny Napisano 8 Sierpnia 2013 Share Napisano 8 Sierpnia 2013 Ładny lakier - jak to w ferrari . Wszystko dokładnie i równo pomalowane. Jedyne czego mi brakuje to głębia w wydechach (bo chyba jej nie zrobiłeś, ale to szczegół ). Model na duży plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi