maniekx6 Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Model ukończony można oceniać . /imgur.com/zjZXQ1u][/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rucek Napisano 22 Marca 2015 Share Napisano 22 Marca 2015 Co on taki przerażony siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 22 Marca 2015 Autor Share Napisano 22 Marca 2015 bo zdjęcie zrobił mu fotoradar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marco12041976 Napisano 6 Października 2015 Share Napisano 6 Października 2015 Witam, model bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Ładny czysty model tylko dla mnie to driver psuje efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamuss Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Model fajny. Dość czysto złożony, do tego pasujący lakier. Co do błędów i braków to rzuca mi się w oczy praktycznie klasyka: - linie podziału - nie pogłębione - klosze pod reflektorami i w zderzaku - brak uszczelek - końcówki wydechu - "zatkane" - komora silnika - jakieś kabelki zdecydowanie by poprawiły wygląd - trochę niedokładnie pomalowane ramki okien i podstawy tylnych świateł - "pancerne" i lekko zmatowiałe (brudne?) szyby No i wystraszony kierownik - moim zdaniem też psuje efekt. Myślę, że kilka z tych niedociągnięć dasz radę jeszcze poprawić bez ponownego demontażu modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Października 2015 Share Napisano 7 Października 2015 Konkretnie: - Chyba za grube ziarno w bazie (ale nie patrzyłem na oryginał). - Czy on aby nie ma srebrnych ramek dookoła szyb? - Fajny chrom szczególnie na przednim błotniku. - Silnik bardzo uproszczony ale fajny. - Ludzik do wywalenia. Ogólnie: podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniekx6 Napisano 8 Października 2015 Autor Share Napisano 8 Października 2015 Dziękuję Panowie za ocenę Kierowca zwolniony ( będzie ) Kolor karoserii malowałem w sumie cztery razy , podczas malowania wychodziły mi jakieś skazy i trzeba było zrobić drapanko i na nowo malowanie. Kolor obecny , może farba źle rozrobiona . Chromu nie używałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi