Coppercat Napisano 4 Maja 2015 Share Napisano 4 Maja 2015 (edytowane) Długo nie mogłem zrobić przyzwoitych fotek tego modelu. Nie wiem, czy poniższe fotki są OK. Zapraszam do obejrzenia czwartego modelu z serii MB SLR, jaką udało mi się popełnić. Edytowane 23 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 4 Maja 2015 Share Napisano 4 Maja 2015 "Ten znowu wrzuca fotki prawdziwego samochodu na forum modelarskie" Hehe taki zarcik :] super auto, silnik , otwierana maska i drzwi, przerobione boczne skrzela. Gratuluje udanego auta. Chociaz to niebieskie wnetrze srednio mi podchodzi przy zoltej kascie - kwestia gustu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 4 Maja 2015 Autor Share Napisano 4 Maja 2015 Kolorystyka była wzorowana na oryginale. Poprawiłem balans bieli w fotce wnętrza. Teraz lepiej oddaje barwy tapicerki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Maja 2015 Share Napisano 8 Maja 2015 Samochody nie robią na mnie wrażenia. Ani prawdziwe ani modele, za wyjątkiem tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 23 Lipca 2017 Autor Share Napisano 23 Lipca 2017 Linki do fotek zaktualizowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 23 Lipca 2017 Share Napisano 23 Lipca 2017 ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi