jakub476 Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 (edytowane) Skala: 1:24 Producent: Aoshima Data ukończenia: 28-03-2015 Modyfikacje: - Lakier Tamiya X-1 - Nowe felgi SSR MS3 (Aoshima) - Nowe opony (Aoshima) - Hamulce (Resin) - Obniżone zawieszenie - Flock - Przyciemnione szyby - Pasy bezpieczeństwa (Tuner Model Factory, Handmade) - Drewniane wstawki we wnętrzu Edytowane 23 Lipca 2017 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 21 Lutego 2016 Super Moderator Share Napisano 21 Lutego 2016 O kurde!!!! PETARDA!!!!! I więcej nie napiszę... bo trochę brakuje słów!!! :-) pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 -lakier Tamiya X-1? ? tak po prostu - rozumiem że coś nałożyłeś (werniks) i polerowałeś? jakbyś mógł to wyjaśnić ponieważ robi niesamowite wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 21 Lutego 2016 Autor Share Napisano 21 Lutego 2016 -lakier Tamiya X-1? ? tak po prostu - rozumiem że coś nałożyłeś (werniks) i polerowałeś? jakbyś mógł to wyjaśnić ponieważ robi niesamowite wrażenie viewtopic.php?f=88&t=12288&start=2145 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 21 Lutego 2016 Share Napisano 21 Lutego 2016 teraz wszystko jasne - wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bahamut24 Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 Połysk robi wrażenie , możesz opisać procedurę spuszczania lakieru z puszki? W czym go przechowujesz? Te "gniazda" do wpinania pas ow bezpieczeństwa można gdzieś kupić czy zrobić samemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 22 Lutego 2016 Autor Share Napisano 22 Lutego 2016 Połysk robi wrażenie , możesz opisać procedurę spuszczania lakieru z puszki? Poprostu przykładam do dyszy słomkę W czym go przechowujesz? W różnych butelkach... Po innych farbach, utwardzaczu do silikonu... Te "gniazda" do wpinania pas ow bezpieczeństwa można gdzieś kupić czy zrobić samemu? Zrobiłem z polistyrenu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaQb_CK Napisano 22 Lutego 2016 Share Napisano 22 Lutego 2016 Jest pięknie. Tylko popraw opony bo są źle założone (kierunek opony) i razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yuan Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 Przepięknie wykonany, wygląda jak prawdziwy, tylko... czemu to tak szoruje karoserią po drodze, to jest przecież limuzyna, musi czasem pokonywać krawężniki :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 Model już zachwalałem więc nie będę się powtarzał - gratuluję natomiast 'fotki admina' całkowicie zasłużona - mam pytanie odnoście tej 'błazerii' na desce drzwiach i wokół biegów czy to kalka czy inny element zestawu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 29 Lutego 2016 Autor Share Napisano 29 Lutego 2016 Drewno jest malowane, na czarnym srebrne ciapki i na to mieszanka czerwonego i pomarańczowego clearu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 e no to mi kolega teraz podniósł ambicje - będziesz może z tym modelem na wystawie w Bytomiu? chętnie bym pooglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 (edytowane) Nie wiem, co na to autor,ale kiedyś któryś z forumowiczów uzyskiwał bardzo fajne efekty kładąc jasny brąz, później pędzlem struktury drewna ciemniejszym brązem (lub na odwrót) a na to pomarańczowa farbka transparentna Pozdrawiam Edit. Autor już wyjaśnił podczas mojego wklepywania literek w ekranik telefonu Edytowane 29 Lutego 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 29 Lutego 2016 Autor Share Napisano 29 Lutego 2016 będziesz może z tym modelem na wystawie w Bytomiu? Niestety do Bytomia daaleko, a zresztą samochód też mam w wiecznym W.I.P.'ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 29 Lutego 2016 Share Napisano 29 Lutego 2016 Model świetny Można dwa słowa o przyciemnianiu szyb? Jaka to folia i gdzie ją można kupić. Bo to chyba nie malowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub476 Napisano 1 Marca 2016 Autor Share Napisano 1 Marca 2016 Model świetny Można dwa słowa o przyciemnianiu szyb? Jaka to folia i gdzie ją można kupić. Bo to chyba nie malowane? Folie trudno przykleić bez pęcherzyków powietrza i z tyłu jeszcze imitacja ogrzewania... Ja maluję Emalią X-19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 1 Marca 2016 Share Napisano 1 Marca 2016 No to wyszło idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi