Jalowa Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) http://i.imgur.com/juaz5ZB.jpg[/img] Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jalowa Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2016 (edytowane) [/img]http://i.imgur.com/GpxuTJT.jpg[/img] Edytowane 29 Czerwca 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jalowa Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2016 Gra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jalowa Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2016 http://i.imgur.com/GpxuTJT.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 Tylko pierw je pomniejsz do wymaganego rozmiaru ;] - tyle wystarczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 29 Czerwca 2016 Share Napisano 29 Czerwca 2016 Takie powinno być, trzeba wstawić adres między Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jalowa Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2016 szczerze to nie problem tylko ze ja tego nie czaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 29 Czerwca 2016 Super Moderator Share Napisano 29 Czerwca 2016 Witaj. Wchodzisz na stronę ze zdjęciem. 1) Zaznaczasz adres strony 2) Kopiujesz go 3) W pole do pisania posta wklejasz skopiowany adres, zaznaczasz go 4) Następnie klikasz w przycisk "img" 5) Po tym jak kliknąłeś w przycisk "img", twój adres zmienił się. Z przodu oraz z tyłu pokazały się napisy http://i131.photobucket.com/albums/p293/jawkers/mojezdjecia/3_zpsxglnxk45.jpg' alt='3_zpsxglnxk45.jpg'> Wybaczcie wielkość czcionki, ale jak była mała, to napisy traciły się między zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jalowa Napisano 29 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2016 Dobra dobra już teraz czaję o co biega dzięki za podpowiedź i za poświęcony czas by mi to wytłumaczyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jalowa Napisano 30 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jalowa Napisano 30 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 30 Czerwca 2016 Super Moderator Share Napisano 30 Czerwca 2016 Oj, ale kalkę wypadałoby przeciąć pomiędzy kabiną a tylną owiewką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jalowa Napisano 30 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2016 Już to zrobione dawno jest ;) nie mam jeszcze zdjęć nowych bo jeszcze go troszkę tuninguje ;) a teraz jestem w robocie to tylko się bawię jak wrzucać te zdj i już obczailem jak widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jalowa Napisano 30 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2016 Ale jak na 1 wszego i tak jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jalowa Napisano 1 Lipca 2016 Autor Share Napisano 1 Lipca 2016 Wszystko już poprawione tylko dałem pierwsze zdjęcia bo ogólnie w pracy się bawiłem czy daje radę wysłać zdj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 1 Lipca 2016 Share Napisano 1 Lipca 2016 mam takie pytanko....czemu nie pomalowałeś kabiny? ogólnie nic nie pomalowałeś co jest białe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jalowa Napisano 1 Lipca 2016 Autor Share Napisano 1 Lipca 2016 Ogólnie malowałem bak,lampy,stylu na owiewki nie calos jak proponowali tylko po swojemu,schody jeszcze,klosze od lamp i tyle...wogole nie mam jeszcze wiekszosci farb bo tylko czarny,srebny,matowy czarny i świecący,pomarncz i czerwony...ale już zamowilem na olx farby już używane z revel ale coś facet w kulki leci z wysyłką :/ ale tak jak pisałem prędzej to pierwszy model więc nie bądźcie tacy surowi na początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi