subaroman Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 (edytowane) Kolejny model, ktory wrescie dokonczylem. Model Tamiya w skali 1/24. Nadwozie pokryte lakierem yellow bloom z palety fiata. Naklejki pokryte lakierem bezbarwym. Jest to jeden z trzech Mercedesow, jakie mam w kolekcji i jeden z kilku roznych modeli z czasow DTM`u. Jak Wam sie podoba?? Edytowane 6 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Nieźle ale mnie odstraszaja te czarne linie podziału :/ jakoś dla mnie auta wyglądają jak zabawki...ale to kwestia gustu. Model ładnie wykonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 A mnie się wydaje, że własnie bez tych linii podziału auta by wyglądały zabawkowo. Koksik, zobac na auta w realu (najlepiej oceń to na jakimś aucie w jasnym kolorze) że takie linie podziału sa ciemne. Model bardzo mi się podoba. Ja mam do zrobienia dwa DTM'y ale na bazie CLK Pozdraiwam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 A moim zdaniem kolor lakierku przypomina plastik, mógłby być ton ciemniejszy, bardziej pod pomarańcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 6 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2008 (edytowane) A moim zdaniem kolor lakierku przypomina plastik, mógłby być ton ciemniejszy, bardziej pod pomarańcz Kolor jest raczej odpowiedni. Na innym tle wyglada jednak duzo lepiej. Zrobie na probe fotki na innym podlozu i zobaczymy, jaka bedzie roznica. Edytowane 7 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 A mnie się wydaje, że własnie bez tych linii podziału auta by wyglądały zabawkowo. Koksik, zobac na auta w realu (najlepiej oceń to na jakimś aucie w jasnym kolorze) że takie linie podziału sa ciemne. Model bardzo mi się podoba. Ja mam do zrobienia dwa DTM'y ale na bazie CLK Pozdraiwam Jeśli dobrze pogłębisz linie podziału np. na białym to światło będzie ładnie oddzielać poszczególne elementy. Zobacz modele pomalowane na biało z czarnymi liniami podziału -> masakra - zabawka w 100% no ale mówię - rzecz gustu. A o gustach i guścikach się nie rozmawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 A moim zdaniem kolor lakierku przypomina plastik, mógłby być ton ciemniejszy, bardziej pod pomarańcz Kolor jest raczej odpowiedni. Na innym tle wyglada jednak duzo lepiej. Zrobie na probe fotki na innym podlozu i zobaczymy, jaka bedzie roznica.roznice. Ostatnia fotka jest na przykład OK, na reszcie kolor wygląda plastikowo Ooo, i na drugiej... miodzio poprosze o lepsze fotki, bo model fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 Super rajdowka , ale ten kolorek , troche jak zabawka .Ale za model wielki + . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 6 Stycznia 2008 Share Napisano 6 Stycznia 2008 No i piekne alumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 6 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2008 Super rajdowka , ale ten kolorek , troche jak zabawka .Ale za model wielki + . Pozdro No wlasnie o to chodzi w autach wyscigowych i rajdowych, zeby oko przyciagaly. Ciekawe co powiesz, kiedy zloze bialo rozowego focusa wrc, hehehehehe.... Zrobilem fote na innym podkladzie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 7 Stycznia 2008 Share Napisano 7 Stycznia 2008 No i to auto zdecydowanie przyciągneło moją uwage , wiec chyba uzyskałes efekt taki jaki chciałes .Powodzenia przy focusie . Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi