Actros Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Oto mój drugi Actros : Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Od black actrosa do "gold" actrosa zrobiłes wielki skok w swoich umiejetnosciach , jezeli sam go robiłes całosciowo to wielkie piwo dla Ciebie nawet jesli jestes niepełnoletni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Zgodzę się z Krugerem, że zrobiłeś postępy w porównaniu do Black Actrosa. Musisz jednak jeszcze popracować nad starannością sklejania (zacieki kleju pod farbą), przygotowania powierzchni do malowania (nie wyszlifowane nierówności, brak szpachli), malowaniem (są miejsca, gdzie spra'y "pluł"), nakładaniem kalek na liniach podziału. Ogólnie, jak na drugi model, nie jest źle, ale pracować nad swoim warsztatem musisz nadal. Przede wszystkim, nie spiesz się tak ze sklejaniem - lepiej robić 3x dłużej i 3x poprawiać, niż zostawić słabe miejsca, bo psują one efekt. Na minus muszę Ci zaliczyć klosze przednich lamp, bo nie bardzo wiem, co się z nimi stało. Dobrze, że poprawiłeś bak, bo teraz wygląda dużo lepiej. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 Kolego Actros Modelik bardzo mi się podoba, wprawdzie jest parę niedorobień ale ogólnie jest ładnie. Musisz jednak jeszcze sie bardziej starać. Poza tym jest farba jest ładna, kalka równo położona. Brawo!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 20 Maja 2008 Share Napisano 20 Maja 2008 On był malowany pędzlem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 20 Maja 2008 Autor Share Napisano 20 Maja 2008 Nie,malowałem go aerografem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 20 Maja 2008 Autor Share Napisano 20 Maja 2008 Wedle życzenia : Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 No jak na drugi model to jest pięknie kolego. Tak trzymać!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Coraz lepiej wychodzi ci budowa modeli i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Również to powiem że zrobiłeś ogromny postęp między Black Edition, a tym.Modelik wygląda ciekawie. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Jeśli Ty i tylko Ty sklejałeś i malowałeś ten model to naprawdę jestem pod wrażeniem... Szybko poszedłeś do przodu (jeśli chodzi o jakość) i tak trzymać . Jest trochę niedoróbek, ale Koledzy powyżej je już wymienili, więc nie będę pisał tego samego. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciechu Napisano 21 Maja 2008 Share Napisano 21 Maja 2008 Fajnie wyszedł Ci ten model. Pisałeś że malowałeś go aerografem i ile mniej więcej zużyłeś farbki do pomalowania tego modelu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Actros Napisano 21 Maja 2008 Autor Share Napisano 21 Maja 2008 Brat mi pomógł tylko przy układzie kierowniczym i kabinie a tak ja się starałem A farbka poszła jedna i ociupinkę drugiej Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi