elefantes Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Przedstawiam model Italeri po renowacji, która miała trwać miesiąc a zajęła mi ponad rok , ale to głównie z powodu braku czasu i prac nad innymi projektami. Model malowany pędzlem, farbkami Humbrola: 55 i 54, rama czerwony mat. Wykonane wszystko tak jak w pierwotnej wersji, jedynie kabelki w silniku dodałem dla lepszego wizerunku. Okablowania ramy nie ma ze względu na to, że kret nie rozkleił mi wszystkich części i trudno było się dostać w niektóre miejsca. Ale i tak z wykonania jestem zadowolony, model w tym kolorze bardzo fajnie się prezentuje PS Wszystkie szczegóły z prac na fotkach pod tym linkiem: http://public.fotki.com/marcinD/freightliner-fld-120/ Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Piekny.I kolor niczego sobie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek Tul Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Marcin super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 piękny model, a lakier (z racji tego, że malowany pędzelkiem) powala. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 17 Września 2008 Share Napisano 17 Września 2008 Mam rozumieć że malowałeś dół [osłony] innym kolorem? Model bardzo ładny szkoda że nie błyszczy się jak ... . Kabelki ładnie wyszły, szkoda że rama jest aż tak jasna, ale to już rzecz gustu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 19 Września 2008 Share Napisano 19 Września 2008 Nie ma co, Frieghtliner wyszedł ci bardzo ładnie Szczególnie na uznanie zasługuje instalacja silnika i cała pneumatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 20 Września 2008 Share Napisano 20 Września 2008 No piękna maszynka ci wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi