ksiadz Napisano 10 Czerwca 2010 Napisano 10 Czerwca 2010 Witam Ukończyłem w końcu swoją pierwszą jednostkę pływającą. Miał to być model konkursowy, ale się nie zdążyło Model kitech-a wyciągnąłem z niego ile tylko mogłem, a miał sporo nie doskonałości. Nie jestem z niego w pełni zadowolony sporo błędów popełniłem. Pierwszy raz bawiłem się elementami swiatłotrawionymi przyznam ze ciężko obchodzić się z takim maleństwem. Całość malowana pędzlem farbami Humbrol. Do białej linii użyłem taśmy, ale zawiodła stąd te nierówności. Długość modelu to 30 cm, skala dość nietypowa 1/520. Docelowo spocznie on na dioramce, ale to dopiero jak zrobię jego starszego brata Zapraszam do galerii: Oraz kilka zbliżeń: Pozdrawiam Cytuj
tomsoul Napisano 24 Czerwca 2010 Napisano 24 Czerwca 2010 Na pierwszy rzut oka wygląda całkiem nie żle. Cytuj
Marcin M. Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 A mnie czegoś w Twoim modelu brakuje... Jest taki za bardzo dwukolorowy. Moim zdaniem, niektóre szczegóły, choćby w nadbudówce, mogłeś jakoś wydobyć, bulaje, łodzie, wszystko jest szare. Widać to zwłaszcza na zbliżeniach. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi