Paranoid Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 Zacząłem jakiś czas temu swoją przygodę z siedemsetkami. Początkowo miałem tego czegoś nie pokazywać ale chociaż będzie przestrogą dla innych. Z całą pewnością źle zrobiłem , że zacząłem od czegoś większego a nie od jakiejś mniejszej konstrukcji , co też zmienię bowiem następny jeśli już to będzie "Katori" z Aoshimy , który jedzie do mnie. błędy pewnie wszyscy widzą i z których sobie zdaję sprawę : - błędne kolory kamuflażu - powinny być chyba w innych odcieniach. - upaźdolony pokład. - zbyt gruba warstwa farby. - pewnie źle zrobiłem ,że nie dałem grupy lotniczej na pokładzie ale maszynerię pokładową ustawiłem na "niebojowo" - przy kamuflażu dałem ciała i to ostro. Więcej przewinień nie pamiętam i .... a zresztą oto fotki , prosiłbym się nie śmiać za bardzo Aha ,było coś o rozmiarze fotek , taki format chyba może być , chodziło chyba o 600*800 czy coś w ten deseń ale nie pamiętam sprawy dokładnie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wallace Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 Wpierw za brak relacji !! Może, gdyby była i miałbyś trochę oczu do pomocy, to... byłoby lepiej. A tak, no - pierwsze koty za płoty... (tyle, by Cię nie zniechęcać . Tak z uwag na szybko - popraw malowanie. Zawsze lepiej cieniej kilka warstw, niż jedną grubo. Popracuj nad olinowaniem, bo go brak... ... PS - czy mi się zdaje, czy pokład jest nieprzyklejony ? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paranoid Napisano 1 Września 2010 Autor Share Napisano 1 Września 2010 Przy "Katori" będzie relacja Pokład jest przyklejony. Olinowanie postaram się dorobić. Przy następnym modelu na pewno poprawię i wiem też w miarę czego muszę się ustrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi