Seweryn Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Przedstawiam mój ostatni skończony model, pierwszy z pary dwóch Buicków Regali. Model samochodu którym Bobby Allison zdobył mistrzostwo Winston Nascar Cup w 1983 roku. Model to oczywiście stary dobry Monogram, kalkomanie Powerslide. Budowany prosto z pudła bez fajerwerków, jedynie dodałem fototrawione zapinki i dodatkowy spojler pod przednim zderzakiem mający na celu poprawienie chłodzenia . Pasy bezpieczeństwa tradycyjnie samoróba. Model w całości malowany Gunze, lakier podstawowy to Gunze „super” white IV, potem kalki i kilka warstw Gunze Super Clear z puchy. Polerka zgodnie z obowiązującymi zasadami, czyli pasty, wosk no i delikatne slady eksploatacji ;o) . Udało się uniknąć uskoków kalkomanii. Chromy z pudła. Model sklejało się bardzo dobrze nie licząc oszklenia, jak zawsze w tych modelach to problem. Zdjęcia średnie, ale widać, że to piękny wóz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Co racja to racja , to piękny wóz . Ale wykonanie modelu przez Ciebie jest świetne , bardzo mi sie podoba , fajne oponki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Piekny wóz i wykonanie też.Dobra robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 No modelik wypasik, prezentuje sie swietnie. Lubie modele aut z Nascar`a. Cos zupelnie innego niz nasze 206, 307, Sti czy Evo...Te sa juz nudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 BDB z czego zrobiłem siatke na drzwi super wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 5 Października 2008 Autor Share Napisano 5 Października 2008 BDB z czego zrobiłem siatke na drzwi super wygląda. Taśma tamiya pomalowana potem surfacerem i na czerwono. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 5 Października 2008 Share Napisano 5 Października 2008 Piękny...nic więcej nie trzeba mówić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 6 Października 2008 Share Napisano 6 Października 2008 Oj jak zgadzam się z moimi poprzednikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi