arthur_szu Napisano 7 Września 2009 Napisano 7 Września 2009 (edytowane) Stety niestety - lepszego, póki co, aparatu nie mam, więc galeria jaka jest każdy widzi Miłego oglądania Edytowane 8 Września 2009 przez Gość Cytuj
Wojtek B. Napisano 8 Września 2009 Napisano 8 Września 2009 Witam. Już przy warsztacie twoja praca zapowiadała się okazale. Sama figurka a co za tym idzie w parze malowanie bardzo mi się podoba, nie przesadziłeś z cieniowaniem jest ono idealne przynajmniej dla mnie. To samo tyczy się winetki. Jeszcze mam pytanko emblematy, naszywki to kalkomania czy sam malowałeś . Pozdrawiam. Cytuj
arthur_szu Napisano 8 Września 2009 Autor Napisano 8 Września 2009 Już przy warsztacie twoja praca zapowiadała się okazale. Sama figurka a co za tym idzie w parze malowanie bardzo mi się podoba, nie przesadziłeś z cieniowaniem jest ono idealne przynajmniej dla mnie. To samo tyczy się winetki. Dzięki Wojtku Jeszcze mam pytanko emblematy, naszywki to kalkomania czy sam malowałeś Question. Malowane własnoręcznie Cytuj
arthur_szu Napisano 8 Września 2009 Autor Napisano 8 Września 2009 Mały EDIT w sepii i po zabawie GIMPem ;o) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi