Kacperek315 Napisano 5 Listopada 2008 Napisano 5 Listopada 2008 Witam. Przedstawiam wam moją prace zrobioną przeze mnie ok. 3 lata temu. Figurki to poskładane różne zestawy, a gruz i inne duperele, to wszystko co mi wpadło w ręce. Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam Kacperek Cytuj
peter Napisano 5 Listopada 2008 Napisano 5 Listopada 2008 nie usunięte nadlewki i brak pomalowania niektórych detali jak paski na manierce rzucają sie w oczy fajny bałagan Cytuj
Kacperek315 Napisano 5 Listopada 2008 Autor Napisano 5 Listopada 2008 No wiem, że nadlewki widać, ale robiłem to w 2 gimnazjum i jeszcze na to nie zwracałem uwagi. Co do paska, jego powiem szczerze nie zauważyłem i jeszcze dzisiaj to poprawię. I jeszcze 1 poprawka robiłem to 2 lata temu. Cytuj
Avi Napisano 5 Listopada 2008 Napisano 5 Listopada 2008 Nie jest źle - mi to się podoba. Malutka dioramka (winieta), fajnie skomponowana - coś w sobie ma ! Cytuj
Pafica Napisano 5 Listopada 2008 Napisano 5 Listopada 2008 2 gimnazjum Dobry rocznik :] Fajna jest, ładna robota. Cytuj
mart72 Napisano 11 Grudnia 2008 Napisano 11 Grudnia 2008 ma swój klimat pomimo niedoróbek w postaci śladów po łączeniach form np. na czapce Cytuj
Kacperek315 Napisano 11 Grudnia 2008 Autor Napisano 11 Grudnia 2008 niedoróbek w postaci śladów po łączeniach form np. na czapce O tym to ja dobrze wiem, ale jak to robiłem to nei zwracałem na takie rzeczy uwagi i tak jakoś wyszło, ale przynajmniej trochę się nauczyłem podczas budowy. Cytuj
SPIDIvonMARDER Napisano 29 Grudnia 2009 Napisano 29 Grudnia 2009 Bardzo fajna makietka, gustowny nieład ;] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi