zbiegu Napisano 30 Grudnia 2008 Napisano 30 Grudnia 2008 Witam, przedstawiam in-box kolejnego z moich "bandytów" Pudełko: Instrukcja: Karoseria: I reszta w tym dwa różne dachy i podwozie niestety ze zintegrowanym układem wydechowym: Oszklenie znów brak bocznych szyb i biedne kalki : Chromy i tytaj znowu dwa rodzaje felg z krórych można wykonać 3 rodzaje kół (zaraz będzie jaśniej): I wspomniane opony tylne światła i metalowa ośka do tylnych kół ( jakwidać model można postawić na 3 różnych konfiguracjach kół, standartowych cienkich gumach, szerokich albo ze slickami z tyłu i wąskimi a przodzie!): Cytuj
zbiegu Napisano 20 Stycznia 2009 Autor Napisano 20 Stycznia 2009 Sorki że post pod postem, ale jak zrobie edita to nikt nie zobaczy a sprawa pilna, znalazłem takiego "bandytę": Jak widać na zdjęciu tylne felgi są wieksze i stąd moje pytanie czy jakaś firma produkuje felgi do modeli w róznych rozmiarach? Taki sam kształt w różnych rozmiarach. (Hiroboja juz przeszukałem i nic nie znalazłem). Cytuj
raben Napisano 2 Lutego 2009 Napisano 2 Lutego 2009 zbiegu radze Ci napisać do Hellboya wykonuje felgi za 25 zł. Jego wymagania: - Dokładne wyraźne zdjęcie felgi jaką chcecie - Średnica felgi - Wybrany typ mocowania - Ilość sztuk - Zdecydowanie co do typu felg oraz jego GG 11566913 Cytuj
zbiegu Napisano 2 Lutego 2009 Autor Napisano 2 Lutego 2009 dzięki za informacje, co prawda problem felg mam juz rozwiązany, ale na przyszłość sie napewno przyda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi