BaldPuma Napisano 5 Września 2009 Share Napisano 5 Września 2009 Najwyższa pora załażyć galerię Najpierw jednak zapraszam do warsztatu: viewtopic.php?t=15850 Jak już tam pisałem model nie do końca udany - jak tylko będę miał muszę zmienić dzwi Revella na Dragona i przerobić tylna klapę (zmiana uchwytów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 5 Września 2009 Autor Share Napisano 5 Września 2009 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 Ładnie, nawet bardzo, gratuluję ukończenia kolejnego karalucha : Fajne te kolorki, trochę nawet żałuję, że Cię nie posłuchałem przy wyborze malowania swojego M1045. Ale tylko trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 11 Września 2009 Autor Share Napisano 11 Września 2009 Merci - zawsze możesz zrobić drugi - Witaj - trochę się ożywi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 11 Września 2009 Share Napisano 11 Września 2009 A możesz podpowiedzieć koledze kolory farb użytych do tego malowania? Bo chyba nie wspominałeś o tym w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 11 Września 2009 Autor Share Napisano 11 Września 2009 nie wiem - mieszałem kolory aż mi się spodobał odcień - podkład tylko jest oryginalna barwa "RADOME TAN 1/2" Model Master 4722 nie jest to model na zawody gdzie stroboskopem farbę badają czy przez przypadek odcień jest prawego błotnika modelu to nie jest barwa z lewego górnego rogu klapy oryginału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 28 Lutego 2010 Autor Share Napisano 28 Lutego 2010 Jako że zacząłem Oreva i nie chce mieć za dużo "rur" i na dodatek ten model lekko mnie irytuje - postanowiłem go przezbroić w M60A3 01 02 03 04 05 06 ale i tak mnie irytuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 28 Lutego 2010 Share Napisano 28 Lutego 2010 Ale anteny to mógłbyś im dodać. Poza tym modele jak zwykle fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaldPuma Napisano 28 Lutego 2010 Autor Share Napisano 28 Lutego 2010 Nie ma na fotce - ale pewnie trzeba będzie dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi