Erolek Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Tytułem wstępu dla niezorientowanych - co roku w Beltring w Wielkiej Brytanii odbywa się impreza pt. "War and Peace Show". Jest to bodajże największa tego typu impreza na świecie. Trochę więcej na temat imprezy TUTAJ Trochę moich fotek z tegorocznej edycji TUTAJ Warsztat z budowy modelu TUTAJ Tyle gadania - czas na obrazki: Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Fajny , chociaż może trochę zabawkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Pierwsze hamowanie i carlsbergi rozbite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erolek Napisano 20 Września 2009 Autor Share Napisano 20 Września 2009 Fajny , chociaż może trochę zabawkowo. Nie chciałem go bardziej brudzić, bo z reguły każdy swoją brykę picuje przed Beltring. Czyli trochę kurzu na opony, trochę rdzy w zakamarkach i lekkie opigmentowanie po wierzchu. Mam osobistą awersję do mocnych washy. Poza tym to skala 1:72 i całośc ma raptem 13cm, a Andrzej Ziober to ze mnie nie jest. Dodtakowo na usprawiedliwienie dodam, że to chyba jest mój 4 model po 15 latach przerwy. Pozdrawiam Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Pięknie, kolejny ukończony model. Ja mam rozgrzebane ze trzy i kilka figurek ale zapału brak. Po urlopie chyba Cię nawiedzę w tym dublinkowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elrogalo Napisano 20 Września 2009 Share Napisano 20 Września 2009 Toś pogonił z tą wywrotką, czyżby coś dodało Ci skrzydeł? A tych "posiłków" to nie za mało aby? Obrobilibyście je w jeden wieczór... P.S. Zdejmij tego kłaka z wyciągarki, bo drażni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erolek Napisano 20 Września 2009 Autor Share Napisano 20 Września 2009 Toś pogonił z tą wywrotką, czyżby coś dodało Ci skrzydeł? A nie wiem, listonosz ostatnio mi jakiegoś niezapowiedzianego Spita przyniósł, a że staram się być wierny zasadzie nierozgrzebywania kilku modeli na raz to musiałem się uwinąć. A tych "posiłków" to nie za mało aby? Obrobilibyście je w jeden wieczór... Co Ty chcesz - jak widzisz jankesi pojechali po bronki. Uznali, że będzie wystarczająco. P.S. Zdejmij tego kłaka z wyciągarki, bo drażni. To może udawać siano, przez które trzeba się bylo przedzierać. W końcu najbliższy sklep z piwem był w Peckham, a tam to już psy tyłkami wodę piły. A na serio to zauważyłem go dopiero po zrobieniu zdjęć. Tutaj winowajca: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 21 Września 2009 Share Napisano 21 Września 2009 Najbardziej podoba mi się ładunek. Sam model prezentuje się wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi