przemekgksw3 Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 (edytowane) Chciałbym zaprezentować swój pierwszy model na forum. Jest to przeróbka Fiata 500 Tamiyi na pojazd zmodyfikowany przez firmę Abarth. Jest to mój trzeci model samochodu cywilnego, więc efekt nie jest jeszcze idealny. Zmiany w modelu ograniczają się jedynie do zmiany malowania, znaczka i wydechu, ale samochodzik wygląda dużo bardziej sportowo . Dioramka przedstawia kawałek górskiej drogi gdzieś we Włoszech. Czekam na uwagi i komentarze. Zdjęcia: A teraz w starej fotografii Model został wyróżniony na IV Lubelskich Spotkaniach Modelarskich Edytowane 1 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 1 Listopada 2009 Share Napisano 1 Listopada 2009 Bardzo fajnie, czysto i stylowo wykonany model Pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Ładnie i czysto zrobiony model Szkoda, ze nie podkreśliłeś lini podziału blach. Gratuluję wyróżnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 2 Listopada 2009 Autor Share Napisano 2 Listopada 2009 Dzięki, trochę się obawiałem czy model się spodoba, ale widzę że nie jest tak źle . Co do podkreślenia linii trochę się bałem, bo mam już z tym nieprzyjemne doświadczenia . Może przy następnym samochodzie spróbuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 2 Listopada 2009 Share Napisano 2 Listopada 2009 Witam i gratuluję koledze maniakowi włoszczyzny Model ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Witaj! Bardzo ładny model, sam też mam tego Fiacika. O ile się nie mylę to Abarthy miały szersze nadkola i tylną klapkę otwieraną do góry. Ładna 500ka i to czerwone wnętrze miodzio, mój też ma czerwone Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Super szkrab tylko gdzie są lusterka ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 No rzeczywiście Bodzio nie ma lusterek! Kurcze, oglądałem dokładnie a tego fanta przegapiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Listopada 2009 Autor Share Napisano 3 Listopada 2009 Bo one nie miały lusterek, takie czasy były że nie trzeba było oglądać się za siebie . Powinno być tylko wewnętrzne ale przypomniałem sobie o nim dopiero niedawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Oooo ,w takim razie zwracam honor Zmyliło mnie kilka fotek znalezionych na googlach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 3 Listopada 2009 Share Napisano 3 Listopada 2009 Piękny stylowy wózek...i bardzo dobrze wykonany Gratuluję wyróżnienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2010 Sorry że odkopuje temat po tak długim czasie, ale postanowiłem pójść za waszymi radami i zaciemnić linie podziału. Wyszło jak widać ale i tak wydaje mi się że wygląda lepiej. Zauważyłem też jedną wadę białego kolor strasznie się kurzy i jeżeli nie czyści się go regularnie to mogą zostać zabrudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 O wiele lepiej wygląda, model ciekawy, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoxx2006 Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Piękny Fiacik ! A jaką metodą zrobiłeś linie podziału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 9 Stycznia 2010 Share Napisano 9 Stycznia 2010 Wspaniale wyszedł Ci ten fiacik ma on w sobie hmmm ten włoski styl i duszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 9 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 9 Stycznia 2010 A jaką metodą zrobiłeś linie podziału? Linie zapuściłem rozwodnioną, czarną Gunze za pomocą cienkiego pędzelka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi