bondarek Napisano 22 Czerwca 2010 Napisano 22 Czerwca 2010 Witam Kilka fotek Bociana, którego kiedyś zrobiłem, wątek warsztatowy : viewtopic.php?t=5135&postdays=0&postorder=asc&start=0 A tu efekt końcowy Kiedyś się wezmę i zrobię odpowiednią podstawkę Cytuj
Observer Napisano 22 Czerwca 2010 Napisano 22 Czerwca 2010 Podoba mi się. Duży plus za wykonanie ramy na owiewce. Bardzo ambitnie podszedłeś do malowania wnętrza (białe i czarne kropki). Nie trzymają one skali co prawda, ale niemożliwe jest namalowanie tego w skali(tak mi się wydaje). Z czego zrobiłeś gumy na łączeniu skrzydło-kadłub? Przy ew. podstawce masz duże pole do popisu. Możesz zrobić trawę, albo trawę i kawałek płyty betonowej. Na ostatnim zdjęciu widzę, że już tam coś kombinowałeś. Jesteś pewien, że znak zakazu wykonywania akrobacji powinien być w tym miejscu? Tylko pytam, zdaję sobie sprawę, że robiłeś konkretny egzemplarz "po przejściach" i może tak akurat było. Zwykle te znaki malowane są trochę bardziej "do dzioba". Gratuluję i pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi