eldiabllo Napisano 29 Listopada 2017 Share Napisano 29 Listopada 2017 Witam, kolejny śmiglak z epoki wojny w Wietnamie, znany bardzo dobrze model z Itallieri, UH-1C, w orginale latał w Wietnamie w 174th Assault Helicopter Company. http://www.174ahc.org/index.php no i jedno z bratem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 29 Listopada 2017 Share Napisano 29 Listopada 2017 Model fajny ale czy to jest ten ze zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 29 Listopada 2017 Share Napisano 29 Listopada 2017 Dopiero ma twoim modelu zobaczyłem błąd, który jest i u mnie. Mianowicie łopaty w złej pozycji :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 30 Listopada 2017 Autor Share Napisano 30 Listopada 2017 Model fajny ale czy to jest ten ze zdjęcia? Raczej dokładnie w 100% Nie, ale jest jednym z 174th A.H.C. z czasów Wojny w Wietnamie . Dopiero ma twoim modelu zobaczyłem błąd, który jest i u mnie. Mianowicie łopaty w złej pozycji :-P Tylne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 Model fajny ale czy to jest ten ze zdjęcia? Raczej dokładnie w 100% Nie, ale jest jednym z 174th A.H.C. z czasów Wojny w Wietnamie . Dopiero ma twoim modelu zobaczyłem błąd, który jest i u mnie. Mianowicie łopaty w złej pozycji :-P Tylne ? Chodzi o główny wirnik. Jest w takiej pozycji jakby był w trakcie pracy. Łopaty są zadarte do góry, a powinny zwisać. Przynajmniej tak mi się wydaje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 30 Listopada 2017 Autor Share Napisano 30 Listopada 2017 Ale w hueyach łopaty raczej były na postoju takie proste z lekkim przechylem w poziomie, jak dobrze kojarzę i pamiętam bo trochę tych zdjęć uh z nam ery wyobrażałem. pewnie ci chodzi o wygląd łopat jak przy mi 24 gdzie na postoju są opadnięte w dół. Poszukam na kompie dla porównania, chyba że się myle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 Pytam z ciekawości bo ten na zdjęciu ma biały pas na belce ogonowej dookoła a w Twoim modelu górnego odcinka brakuje.Co nie zmienia faktu że model ładny.Mógłbyś dać paru załogantów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eldiabllo Napisano 30 Listopada 2017 Autor Share Napisano 30 Listopada 2017 Model fajny ale czy to jest ten ze zdjęcia? Raczej dokładnie w 100% Nie, ale jest jednym z 174th A.H.C. z czasów Wojny w Wietnamie . Dopiero ma twoim modelu zobaczyłem błąd, który jest i u mnie. Mianowicie łopaty w złej pozycji :-P Tylne ? Chodzi o główny wirnik. Jest w takiej pozycji jakby był w trakcie pracy. Łopaty są zadarte do góry, a powinny zwisać. Przynajmniej tak mi się wydaje ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Melnikov Napisano 30 Listopada 2017 Share Napisano 30 Listopada 2017 Okej. A teraz przyjżyj się swojemu, mojemu i temu ze zdjęcia Huey'owi. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi