krzy65siek Napisano 27 Maja 2018 Share Napisano 27 Maja 2018 Model dostałem od znajomego, prawie sklejony. Postanowiłem go nie rozklejać za bardzo, dałem tylko troszkę blaszek Eduarda. Na razie wnętrze. Malowany Alclad II Mil Spec Dunkelgelb, detale Vallejo. Będę wdzięczny za uwagi i komentarze. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 27 Maja 2018 Autor Share Napisano 27 Maja 2018 Może i tak, nie do końca jestem zadowolony z efektu. Używałem jakiegoś AK Worn Effect, następnym razem spróbuję stanowczo gąbką. Daje to jednak większą kontrolę, no i większą ilość mniejszych zarysowań. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 28 Maja 2018 Share Napisano 28 Maja 2018 Możesz spróbować "odwrócić" efekt i dać na to z gąbki bazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzy65siek Napisano 28 Maja 2018 Autor Share Napisano 28 Maja 2018 Dobry pomysł, spróbuję. Co prawda położyłem już pigmenty i nie wiem jak to pójdzie, ale pomysł jest niezły. Generalnie mam wrażenie, że za dużo kombinowania z tym "worn effect", a w zasadzie trudno osiągnąć coś czego nie da się namalować. Pozdrawiam Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi