Epheli Napisano 28 Listopada 2009 Share Napisano 28 Listopada 2009 (edytowane) Długo polowałem na ten model i wreszcie się udało. Dodatkowo zakupiłem dedykowaną blaszkę PART, która co mnie bardzo cieszy ponieważ mocno dowaloryzuje wnętrze modelu. Edytowane 2 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Bosh.... tyle blachy do takiej małej pchełki... Ale z pewnością się nie zmarnuje bo w tej konstrukcji jest mało ukrytych przed wzrokiem zakamarków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gregimiczi Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 I jak postępy z modelem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobiemir Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 Fajny modelik, mam go zrobionego ale bez blaszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karol Napisano 7 Stycznia 2010 Share Napisano 7 Stycznia 2010 Hej! możesz pokazać foto drugiej strony pudełka?chodzi mi o kolorowe sylwetki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sobieski Napisano 25 Stycznia 2010 Share Napisano 25 Stycznia 2010 Witam. Śliczna mała trzepaczka, może podpowiesz gdzie go upolowałeś? Dość ciężko go dostać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Epheli Napisano 25 Stycznia 2010 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2010 Na Allegro, ostatnio były trzy oferty z tym modelem, teraz znowu przycichło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi