Tomek Mroczkowski Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Witam! Przybywam z ciemnego miasta Frombork aby wspomóc wszpółczesną pancerke w III ZKM Co prawda prace wystartowały wczoraj ale mam zdjęcia Nie liczę na wygraną ani coś w tym stylu biorę udział dla samego udziału. Do modelu chcę dodać lufe ale nie mam pewności czy będę miał fundusze, ale się zobaczy Najwyżej odpicuję plastikową Malowanie: Zwykła rosyjska jednostka, użyje godła z kalkomanii Skifa bo ta jest odziwo lepiej zrobiona niż Zvezdy. I na początek tak In-box (tak dla formalności) I pierwszy krok Troszkę brudne ale to nic, mam teraz urwanie głowy z kołami na każdej połówce jest szew i trzeba jakoś się go pozbyć! Pilnik w łape i DAWAJ! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 29 Listopada 2009 Share Napisano 29 Listopada 2009 Powodzenia z kołami, u "nas" [samochodziarzy] na szczęście są tylko 4 koła . A na lufkę wygrzeb parę złociszy bo warto , pozdrawiam. Ps fajną macie panią burmistrz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 29 Listopada 2009 Autor Share Napisano 29 Listopada 2009 Koła 6x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 30 Listopada 2009 Autor Share Napisano 30 Listopada 2009 Ciąg dalszy monologu Dokleiłem tylną płyte i to tyle, nigdzie mi się nie spieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 Ciąg dalszy monologu Dokleiłem tylną płyte i to tyle, nigdzie mi się nie spieszy... ... Szybciej, szybciej, szybciej Będziesz wymieniał kable na wieży na wykonane własnoręcznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2009 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 Ciąg dalszy monologu Aj łoczing Ju !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 2 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2009 Druty po faceliftingu I tu mam jeszcze pytanko , czy w wersji A też były zaczepy/haczki na tyle wieży? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 3 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2009 Kolejny bardzoooo ciężki dzień walk z modelem Musiałem wyciąć AŻ 12 połówek kół! i przyczepić 1 wyrzutnik granatów dymnych, także roboty po pas, pot się leje itp. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 3 Grudnia 2009 Share Napisano 3 Grudnia 2009 Musiałem wyciąć AŻ 12 połówek kół! i przyczepić 1 wyrzutnik granatów dymnych, także roboty po pas, pot się leje itp. No toś się styrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2009 Święta za pasem Trzeba się wyrabiać, w najbliższym czasie zamówie liny do rodziny Teciaków i lufe, a tym czasem męczę podwozie, sorki za fotki z flashem ale za słońcem to pomarzyć mozna... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 6 Grudnia 2009 Share Napisano 6 Grudnia 2009 sorki za fotki z flashem ale za słońcem to pomarzyć mozna... Górne kółeczka też są gumowe. A zamiast flasha możesz zastosować flashkę i zdjęcia będą ciekawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2009 Górne kółeczka też są gumowe. No to teraz wyraźnie napsiz ze jestem głupi O tym oczywiście wiem. Z powodu wielkiego zainteresowania i tłumu walącego dzrwiami, oknami i kominem postanowiłem pokazać stworka w całek okazałości Ponizej kabelki dorobione, o ile z prawej strony mi się podobają to już z drugiej nie... ale co mi tam, robie dla siebie Się pomaluje to będzie GIT MAJONEZ Oczywiście jak zwykle na zdjęciach wszystko widac i trzeba brać szpachle w łape i zatykać brutala Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 Podnieś garanatniki bliżej jarzma do góry. One są wycelowane wyżej niż w Twoim modelu. Spójrz choćby na zdjęcie w swoim podpisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2009 A to też wiem ale zauważyłem to dopiero po tym jak cała prawa strona była gotowa, Nie podniose ich już bo skleiło na amen, będzie musiał z tym żyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 7 Grudnia 2009 Share Napisano 7 Grudnia 2009 No to teraz wyraźnie napsiz ze jestem głupi O tym oczywiście wiem. Tomku, nawet mi to przez myśl nie przeszło. Po prostu każdemu może coś umknąć. Nie miałem na celu sugerować tego co napisałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 9 Grudnia 2009 Share Napisano 9 Grudnia 2009 A to też wiem ale zauważyłem to dopiero po tym jak cała prawa strona była gotowa, Nie podniose ich już bo skleiło na amen, będzie musiał z tym żyć... Stary zeby to jakoś wyglądało ja też ci proponuję jednak oderwać je i przykleić jak powinno się bo nie wygląda to w 100% estetycznie. Moja sugestia. Ogólnie powolutku do celu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 13 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2009 A kto by nie chciał zęby było estetycznie? Rączka do góry Kolejna porcja potężnych prac, coraz więcej szmelcu na wieży i wlotów Wiem ze krzywo itp. ale spokojnie POPRAWIMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 13 Grudnia 2009 Share Napisano 13 Grudnia 2009 Cześć Tomek - granaty powinny być pod innym kątem i inaczej zgrupowane. http://data.primeportal.net/tanks/adam_vukich/t-72/T-72_02.jpg http://www.primeportal.net/tanks/dan_reed/t-72_walk_1.htm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2009 Cześć Tomek - granaty powinny być pod innym kątem i inaczej zgrupowane. To zę pod innym kątem to wiem, ale inne zgrupowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liteonit1 Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Cześć Tomek - granaty powinny być pod innym kątem i inaczej zgrupowane. http://data.primeportal.net/tanks/adam_vukich/t-72/T-72_02.jpg http://www.primeportal.net/tanks/dan_reed/t-72_walk_1.htm Pozdrawiam Ja uważam natomiast, że granatniki panie (Robert T.) są dobrze ułożone tylko ten kąt... ale kolega poprawi to ;} Zresztą dałeś linki do zdjęć gdzie ułożenie jest na moje oko identyczne jak tu... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 14 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2009 Teraz są wyżej zadarte sporo dziur się narobiło ale inaczej się nie dało Chciałem kupić nowe granatniki od CMK ale w opakowaniu jest ich tylko 8 a mi było potrzebne 11 więc zrezygnowałem, poza tym lina i lufa już do mnie jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Lepiej sporo dziur się narobiło ale inaczej się nie dało Za to teraz jest bardziej zgodnie z rzeczywstością, a na dziury jest szpachla. a mi było potrzebne 11 ...12 Z CMK jest dosyć fajny zestawik dedykowany pod Tamkę, ale tu też by przypasował. Tam masz 12 granatów razem z mocowaniem do wieży (plus kupę innych rzeczy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shilka (Robert T.) Napisano 14 Grudnia 2009 Share Napisano 14 Grudnia 2009 Witam Teraz kąt nachylania granatów jest o wiele lepszy a co do ich rozmieszczenia to zmyliło mnie zdjęcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 15 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2009 Z CMK jest dosyć fajny zestawik dedykowany pod Tamkę, ale tu też by przypasował. Tam masz 12 granatów razem z mocowaniem do wieży (plus kupę innych rzeczy). Miałbym do wyboru, albo ten zestaw, albo drugi model T-72 od zvezdy Czas na aktualizajce bo dawno nie było Przybywa rzeczy na wieży, dorobiłem karabin i montuje powoli WKM Troszkę zdjęcia nie wyraźne ale wybaczycie nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi