Tenggeri Napisano 30 Listopada 2009 Share Napisano 30 Listopada 2009 Witam. Mam pytanie odnośnie aparatu. Na wyświetlacz wylał mi się super glue. Chciałem go zmyc zmywaczem do paznokci, który podprowadziłem z damskiej torebki w tajemnicy przed dziewczyną ale niestety zmywacz tego nie ruszył. Pomyślałem, ze może jakbym kupił debonder, ten co go się używa do blaszek, coby usunąc nadmiar kleju. I tu mam pytanie, czy debonder usunie Super Glue, nie niszcząc przy tym wyświetlacza. Jestem w stanie poświęcic parę zł i kupic ten specyfik. Nadmienię, iż to był JEJ aparat, więc jeśli się dowie, możeci kupowac wieniec żałobny od kolegów z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 1 Grudnia 2009 Share Napisano 1 Grudnia 2009 Tenggeri gdzieś czytałem, że debonder zmywa z takich szybek, ale nie dam sobie reki uciąć i sam nie próbowałem :( Na twoim miejscu bym zaryzykował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 1 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 1 Grudnia 2009 Już po problemie, zegarmistrz wypolerował mi szybkę i jest jak nówka. Przynajmniej jeszcze trochę pożyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi