Tenggeri Posted November 30, 2009 Share Posted November 30, 2009 Witam. Mam pytanie odnośnie aparatu. Na wyświetlacz wylał mi się super glue. Chciałem go zmyc zmywaczem do paznokci, który podprowadziłem z damskiej torebki w tajemnicy przed dziewczyną ale niestety zmywacz tego nie ruszył. Pomyślałem, ze może jakbym kupił debonder, ten co go się używa do blaszek, coby usunąc nadmiar kleju. I tu mam pytanie, czy debonder usunie Super Glue, nie niszcząc przy tym wyświetlacza. Jestem w stanie poświęcic parę zł i kupic ten specyfik. Nadmienię, iż to był JEJ aparat, więc jeśli się dowie, możeci kupowac wieniec żałobny od kolegów z forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constructor Posted December 1, 2009 Share Posted December 1, 2009 Tenggeri gdzieś czytałem, że debonder zmywa z takich szybek, ale nie dam sobie reki uciąć i sam nie próbowałem :( Na twoim miejscu bym zaryzykował Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tenggeri Posted December 1, 2009 Author Share Posted December 1, 2009 Już po problemie, zegarmistrz wypolerował mi szybkę i jest jak nówka. Przynajmniej jeszcze trochę pożyję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts