El Commendante Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 http://www.attack-hobby-kits.cz/72870.htm http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=58&t=39828 Co tu dużo mówić, Attack chyba przestaje być typowym short-runem. Jakość wyraźnie lepsza niż Panzer II ACE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 W porównaniu z poprzednimi modelami jakie widziałem ten wypada 100 razy lepiej. W końcu widać jakieś detale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 Model Attacku nie do poznania, mam jeden model i nabiera mocy w szafie. Ten jest o niebo lepszy, tylko ten osprzęt jest na stałe (łopatki, grabki itd.) Mogli by już postarać się o zrobienie ich osobno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Hejmo Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 Czyli rozumiem ogólnie nie polecacie produktów Attacku? Bo miałem ochotę na coś na podwoziu 38t Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 Zrobię in-boxa Pragi LT-35 i zobaczysz. Tragedia!! (moim zdaniem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 nie polecacie produktów Attacku kup ueama w zamian;) Właśnie dziś kończyłem robić wrak Pz III, tylko do tego się nadaje.Miałem też ammunitions....także badziew.Żywice mają w miarę fajnie odlaną, a jakość plastiku i odlewu to masakra;]. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 2 Grudnia 2009 Share Napisano 2 Grudnia 2009 Ja swoją przygodę z plastikami Attacku zakończyłem na ich Pz III z czego jedna jest zaczęta a reszta leży w samym końcu szafy. Ale niektóre ich żywice faktycznie są bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 3 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2009 Ich niedawno wydane Panzer I i wariacje na jego temat także mają wyższą jakość niż Panzer III/Pz 38(t). Tak więc mogę z czystym sumieniem polecić, zwłaszcza edycje specjalne z żywicznym wnętrzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi