Andreya Napisano 3 Lutego 2010 Share Napisano 3 Lutego 2010 Ostach - moje spóźnione ale wielkie gratulacje. Wspaniały "kajaczek". pozdrawiam - andreya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Macisso Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Piękna robota! Podziwiam i biję pokłony Rewelacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mikser1979 Napisano 17 Lutego 2010 Share Napisano 17 Lutego 2010 Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jayhawk60 Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Pieknie wykonany okręt podwody, te szczegóły, wosh, malowanie i cienie naprawde robia wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławek1968 Napisano 1 Kwietnia 2010 Share Napisano 1 Kwietnia 2010 Podziwiam kolegę za ogrom pracy włożony w budowę modelu,dbałość o detale i wierne odwzorowanie śladów eksploatacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 6 Kwietnia 2010 Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Model wyglada bardzo realistycznie. Sam kiedys chciałem kupić podwodniaka w 1:72, ale niestety był i jest bardzo drogi, ale moze kiedyś się uda. Jeszcze z czystej ciekawości. Ile on ma długości?? Pozd:Arek17 ps. mógłbyś jeszcze do niego dołożyć figurki marynarzy revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 6 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2010 Figurek nie będę dokładał do niego. Model ma 93cm. Łatwo to sobie wyliczyć z wymiarów VIIC na wikipedii i skali Co do ceny to nie jest aż tak źle. Za te pieniądze dostajesz model, przy którym spędzisz sporo czasu a efekt to wynagrodzi. Chociaż mogłoby być nieco taniej... Ja swojego trafiłem na allegro trochę taniej niż w sklepie. Dziękuję za miłe komentarze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 7 Kwietnia 2010 Share Napisano 7 Kwietnia 2010 Nie jestem fachowcem modelarstwa okrętowego, ale mogę powiedzieć SUPER!! + gratuluję fotki admina. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 7 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2010 gratuluję fotki admina. O! Dopiero teraz się zorientowałem To już chyba moja trzecia na Modelworku pozdrawiam i jeszcze raz dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
konrad444 Napisano 9 Kwietnia 2010 Share Napisano 9 Kwietnia 2010 świetny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 11 Kwietnia 2010 Share Napisano 11 Kwietnia 2010 Chłopie, masakra. Oczu nie można oderwać. Dlatego właśnie nie zabieram się za pancerkę i okręty - zrobione przeze mnie wyglądałyby po prostu jak pomalowane zabawki , chyba zostanę przy cywilach. Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi85mig Napisano 12 Maja 2012 Share Napisano 12 Maja 2012 Jetem laikiem ale piękniejszego modelu okrętu nie widziałem...Wygląda jak starogermański bóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostach Napisano 20 Maja 2012 Autor Share Napisano 20 Maja 2012 Dzięki miłe jest to co piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi