LEWY Napisano 25 Grudnia 2006 Share Napisano 25 Grudnia 2006 witam jako ze to moj pierwszy post na tym forum ( po za dzialem giełda ) to chcialem kazdego pozdrowic i zyczyc WESOŁYCH ŚWIAT wczoraj zaczołem sklejac mana tga xxl i narazie mam tylko kabine a to sa zdjecia moich poprzednich dwoch modeli (mam nadzje ze zdjecia dobrze wkleilem ) pozdro to jest narazie tyle ile wczoraj zdażylem zlozyc mana ale dzis dam jakiej lepsze fotki z postepow bo jeszcze nie wszystko jest rowne i dobrze zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grex Napisano 25 Grudnia 2006 Share Napisano 25 Grudnia 2006 Nooooooo. Widać,że masz talent. Mdeliki bardzo ładne.Tylko w tym Mesiu jakieś lampy dziwne. Man fajnie się zapowiada. Pozdrowienia i Wesoły Świąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 25 Grudnia 2006 Share Napisano 25 Grudnia 2006 Wszystko ładnie fajnie tylko zapomniałeś o jednym.. Rama w TG-A XXL jest w kształcie Kontownika a nie ceownika. Popracuj nad tym elementem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Grudnia 2006 Share Napisano 25 Grudnia 2006 Witaj Lewy Będziesz malował tylną ścianę kabiny, czy tak ją zostawisz Ps. Zmniejsz rozmiar zdjeć do 800 X 600, bo te są nie regulaminowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 25 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2006 dzieki za odp a zeby zmniejszyc te zdjecia to mam je od nowa wklejac ?? czy jak?? a co do kabiny to zrobie na niej dwa kolory ale tył bedzie niebieski mam nadzieje ze wyjdzie to jakos mozliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 25 Grudnia 2006 Share Napisano 25 Grudnia 2006 dzieki za odp a zeby zmniejszyc te zdjecia to mam je od nowa wklejac ?? czy jak?? a co do kabiny to zrobie na niej dwa kolory ale tył bedzie niebieski mam nadzieje ze wyjdzie to jakos mozliwie Tak, wklej nowe w miejsce starych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 25 Grudnia 2006 Share Napisano 25 Grudnia 2006 Możesz dać miniaturki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 25 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 25 Grudnia 2006 jak mailem sklejac przod to zobaczyłem ze cos z jedna tarcza jest nie tak wogole jej nie ruszalem wiec to nie moja wina jak moge to naprawic ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 26 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2006 sorry ze sobie sam odpisuje ale wczoraj udalo mi sie zrobic ta koncowke przedniej bedli wyciolem ja z tej najbrubszej czesci wyprasek ( nie wiem jak to nazwac tak po polsku ) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 27 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2006 to w takim razie jeszcze jedna moja odpowiedz kolejno po sobie ale chcialem pokazac to co zrobilem przez ostatnie kilka dni wnętrze pomalowalem tak zeby pasowalo do niebiesko srebnego nadwozia a co do napisu man to mam zamiar podswietlic je 4 diodami (w rogach oczywiscie niebieskie ) mam nadziej ze ktos to chociaz obejzy pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 27 Grudnia 2006 Share Napisano 27 Grudnia 2006 Całkiem dobrze sobie radzisz tylko podłoga na wysoki połysk nie bardzo pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 27 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2006 to sa zdjecia z postepow w pracy czuje ze napiszecie ze kable sa za grube i pewnie macie racje, a co do wnetrza to jeszcze porawie kilka szczegolow a jest blyszczace dlatego ze to ma byc taka niby tuningowana ciezarowka pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 28 Grudnia 2006 Share Napisano 28 Grudnia 2006 Dla mnie jest jaknajbardziej OK Fotki nie są za dobre ale z tego co się dopatruję to ładnie sobie poczynasz... I bardzo podoba mi się kolorystyka wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek4 Napisano 28 Grudnia 2006 Share Napisano 28 Grudnia 2006 jak na moje oko to model narazie wychodzi ci całkowicie fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 29 Grudnia 2006 Share Napisano 29 Grudnia 2006 wnętrze jest świetne i kolory i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 30 Grudnia 2006 Share Napisano 30 Grudnia 2006 Nie no widać, że masz talent Kolorystyka wypas, przewody poprawne Powiedz jaką techniką zrobiłeś ten napis MAN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 30 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2006 napis man zrobilem tak ( wogole to ciesze sie ze kogos to obeszlo ) w necie znalazlem znaczek z napisem wydrukowalem go sobie przykleilem na tasme drustronna wyciolem kontury i przykleilem na pleksi pomalowalem jak wyschla farba to zerwalem szablon i jest jeszcze go troche popraiwe bo jest troche krzywo ale ogolnie to jestem zadowolony a to kilka zdjec z tym co zrobilem przez ostatnie kilka dni odrazu wypisze wady i błedy jakie ja zauwazylem zeby wam tego oszzczedzic to troche niedokladne granice miedzy kolorami lipa bedzie ze spojlerem dachowym bo pomineły go pasy to chyba tyle ale piszcie jak cos znajdziece pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pszczółka Napisano 31 Grudnia 2006 Share Napisano 31 Grudnia 2006 Kurcze kasta ci fajnie wyszła. Jestem Pełen podziwu. Trzymaj tak dalej Bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 31 Grudnia 2006 Share Napisano 31 Grudnia 2006 No super. Bardzo ciekawy sposób malowania dwóch kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 bomba a powiedz mi te szerokie felgi sam przerabiałeś czy już takie miałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 2 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2007 dzieki za odp felgi sam przerobilem poprostu przykleilem ten rant felgi z przodu a nie z tylu . a to zdjecia z ostatnich juz chyba prac nad kabina pomalowalem ja bezbarwnym a na miejsca laczenia kolorow nakleilem paski z kalek Ps podpowiedzial mi to Mateusz C z PKMC no i tylko jeszcze dach poprawic bo nad szyba troche nie wyszlo pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 Pomysłowo!!! Zdecydowanie lepiej wygląda teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 Zgadzam się z elefantesem, kabina o wiele lepiej teraz wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 SUPER FAJNIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LEWY Napisano 6 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 6 Stycznia 2007 to z nowych zeczy jaki zrobilem przy manie, ale diody nie wygladaja jak chcialem wiec dzis je poprawie i dam kilka zdjec pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi