Tukidyndas Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Prędkość min. 77 km/h max. 185 km/h Pewien jesteś, że w kosiaku więcej jak maksymalna w poziomie nie wyciągnie ?? Przy tym zakresie prędkości to raczej nie problem, a w sytuacji przedstawionej na dioramie wręcz pożądane. Grunt to nie przekroczyć 3 paczek, myślę osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_iceboy Napisano 27 Grudnia 2009 Share Napisano 27 Grudnia 2009 Prędkość min. 77 km/h max. 185 km/h Pewien jesteś, że w kosiaku więcej jak maksymalna w poziomie nie wyciągnie ?? W kosiaku oczywiście nie, jeśli jest tylko lotem poziomym. Ale z zamiany wysokości na prędkość... - czyli nurkowaniu to dlaczego nie. Zresztą sama logika nakazuje atakować cele naziemne jak najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 12 Marca 2010 Autor Share Napisano 12 Marca 2010 Witam Długo nie ruszałem tego projektu, ale teraz do niego wracam z chęcią skończenia go w terminie. Zmieniłem troszkę rozmieszczenie żołnierzy i ożywiłem scenkę może jeszcze odwrócę jakoś głowy niektórych na przelatujący samolot. Dodam tylko, że samolot od samego początku nie miał szturmować okopów tylko przelatywać nad nimi. Czy będzie wracał z misji czy wykonywał niebezpiecznie niski manewr podczas walki z innym tego jeszcze nie wiem może jakiś pomysł się nasunie podczas pracy juz nad samym modelem samolotu. A teraz chciałem przedstawić ostateczne rozmieszczenie moich dzielnych wojaków. Tak wiec dzięki waszym wskazówką postanowiłem przenieść część akcji ratunkowej na plan główny. Jeden z żołnierzy czołga się do rannego następny wspina się po drabinie (ten zostanie jeszcze delikatnie przerobiony i chyba zrobię nowa drabinę) następny biegnie jeszcze, żeby pomóc. Sanitariusze wynoszą już jednego rannego na noszach, snajper osłania sytuację. W gnieździe CKM akcja przeładowywana karabinu nad tym wszystkim dowódca w długim płaszczu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 25 Marca 2010 Autor Share Napisano 25 Marca 2010 Nareszcie udało się skończyć okopy, kilka małych poprawek zostało, ale to już drobnostki: Figurki w jednej z pierwszych faz malowania: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 29 Marca 2010 Autor Share Napisano 29 Marca 2010 Kolejny etap prac zakończony okopy gotowe: Teraz czas na samolot. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludlego.mil Napisano 24 Czerwca 2010 Share Napisano 24 Czerwca 2010 Widze ,że pan bardzo lubi zapałki i WW1:) ja lubie nie które myśliwce z tych czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 3 Lipca 2010 Autor Share Napisano 3 Lipca 2010 Powoli ruszyły prace nad samolotem Imitacja drewna pierwsza poważna w mojej karierze Walka z naciągami: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 13 Lipca 2010 Autor Share Napisano 13 Lipca 2010 Samolot już prawie na ukończeniu: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Ciekawe malowanie jakże typowego Camela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 17 Lipca 2010 Autor Share Napisano 17 Lipca 2010 Zapraszam do galerii --> viewtopic.php?t=21952 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi