crustian Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 http://www.yoryi.com/lijadora.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 ale szajs... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Jakoś nie wierzę że to się będzie trzymało na tym blu-tacku. Sto razy lepiej było by to skleić na CA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 10 Grudnia 2009 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2009 nie wem.nie próbowałem,używam dremela.znalazłem to wrzuciłem.jeśli szczoteczka ma swoje rotacje,a nie wiem ile ich jest,to może daje rade.gość tylko pisze,że już nie musi godzinami ręcznie szlifować i polerować.nie wszyscy mogą sobie pozwolić na sprzęt ,który ja akurat mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 ale szajs... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 http://www.yoryi.com/lijadora.html Normalnie MacGyver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 Nie lepiej kupić z allegro mini wiertarkę/szlifierkę ?? Na pewno jest tańsza niż elektryczna szczoteczka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 10 Grudnia 2009 Share Napisano 10 Grudnia 2009 ale szajs... Racja kozi84 Moja żona kupiła w drogerii Ros.... taki pilnik do paznokci z różnymi końcówkami na dwie bateriie AAA. Całość za 20 parę złotych. Mój Draper ma tak duże obroty (nawet na minimalnym zakresie), że przy polerowaniu plastik się grzeje. A ta zabaweczka nawet "daje radę". Chyba muszę wybrać się z moim Draperem do jakiegoś elektryka, żeby zdjął mi parę zwojów i zmniejszył obroty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi