Wojtek B. Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Witam. Kolejna figurka skończona, warsztat znajdziecie tu; viewtopic.php?t=17258 Muszę powiedzieć, że dawno nie miałem takiej figurki do której miałem tyle pomysłów a wyszło w końcu w zimowym klimacie; Zapraszam do komentowania. Pozdrawiam Wojtek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gulus Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Wygląda na wojowniczkę, która woli łby mężczyznom ścinać niż ich na pokuszenie wodzić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jędrek Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 miło zobaczyć figurkę w galerii Twoja wizja jest nietuzinkowa, naga kobieta w śniegowej scenerii, efekt końcowy mi się podoba Jędrek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
badger Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Zasadniczo mnie się jako całość podoba. Można się wielu rzeczy przyczepić - ale ogólnie fajna. Jakbyś zdjęcia jeszcze poprawił, a przynajmniej wykadrował byłoby luksus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ksiadz Posted December 12, 2009 Share Posted December 12, 2009 Dla mnie jest to bardziej sukkub wojowniczka walcząca w wojnie krwi w najzimniejszym piekle Canii znanym z planescape torment bardzo by tam pasowała. Ogólnie wyszła fajnie i te kobiece kształty Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dexter Posted December 14, 2009 Share Posted December 14, 2009 Jak postać z filmu Avatar Nawet fajnie wyszła na śniegu. Ten zielony jakiś taki mało zmrożony coś jakoś tak.A może tylko tak się wydaje. W końcu nie widziałem zamarzniętej "zielonki" na żywo Fajna, klimatyczna figurka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts